Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Διαπραγματεύσεις για ανανέωση του Μπίσεσβαρ - Τι ζητά και ποιο είναι το "αγκάθι"
| 2018-10-01 21:25:00

Τούμπα όλα μετά το διπλό - Βασικός σηκώνει «μπαϊράκι», τα θέλει όλα - Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τούμπα όλα μετά το διπλό - Βασικός σηκώνει «μπαϊράκι», τα θέλει όλα - Άρχισαν τα όργανα στον ΠΑΟΚ!

Στην... πρίζα η διοίκηση με τις απαιτήσεις του. Όλο το παρασκήνιο.

O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε πολύ καλό «φεγγάρι», αφού οι νίκες σε δύο συνεχόμενα ντέρμπι με ΑΕΚ στην Τούμπα και Ολυμπιακό στον Πειραιά έφεραν τον Δικέφαλο στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των βαθμών (σ.σ ξεκίνησε με -2) στη φετινή Superleague.

Ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποτέλεσε πιθανότατα τον κορυφαίο σε απόδοση παίκτη των Θεσσαλονικιών στα δύο αυτά ματς, δείχνει ιδιαίτερα ανεβασμένος και ήδη οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ κινητοποιήθηκαν για την ανανέωση του συμβολαίου του Ολλανδού άσου, που λήγει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Πράγματι, σήμερα έγινε η πρώτη επίσημη επαφή του Δικεφάλου με τον παίκτη, αν και είχαν προηγηθεί και άλλες «ανεπίσημες» επαφές μεταξύ των δύο πλευρών το περασμένο διάστημα.

Το «αγκάθι» της όλης υπόθεσης είναι το οικονομικό, αφού ο Μπίσεσβαρ το καλοκαίρι θα έχει πατήσει τα 31 και απολαμβάνει αποδοχές της τάξεως των -περίπου- 700.000 ευρώ ετησίως.

Ο ΠΑΟΚ θέλει να τον κρατήσει, όμως η πρόθεση των διοικούντων -με βάση όσα φέρονται να ειπώθηκαν το προηγούμενο διάστημα- είναι να «εξορθολογήσουν» τις απαιτήσεις του παίκτη. Ο Μπίσεσβαρ κυνηγά ίσως το τελευταίο μεγάλο συμβόλαιο της καριέρας και πηγές αναφέρουν ότι στις πρώτες «ανεπίσημες» κουβέντες του με τον Δικέφαλο, οι απαιτήσεις του ήταν σχεδόν οι διπλάσιες σε σχέση με αυτά που φέρονταν διατεθειμένοι να του προσφέρουν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ.

Βέβαια, αρκετά δεδομένα έχουν αλλάξει από εκείνο το αρχικό στάδιο, από τη στιγμή που ο Μπίσεσβαρ δείχνει ξανά πόσο πολύτιμος είναι για την ομάδα, αν και το μέλλον του θεωρούταν αβέβαιο το καλοκαίρι. Η πορεία των διαπραγματεύσεων θα δείξει εάν θα βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε ο Ολλανδός να συνεχίσει να φορά τα «ασπρόμαυρα», όπως είναι ο στόχος των διοικούντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Έπεσαν… υπογραφές, 2+1 «χτυπήματα» από Ιβάν - «Ρουκέτα» για Χατσερίδη, αυτόν «εξέθεσε» ο Ποντένσε

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags