Facebook Pixel Sportdog.gr | Βόμβα με Δώνη - Θέλουν να τον ξεφορτωθούν, ποιοι κρύβονται από πίσω - «Παίρνει» μαζί Χατζηγιοβάνη
| 2018-10-02 20:05:00

Βόμβα με Δώνη - Θέλουν να τον ξεφορτωθούν, ποιοι κρύβονται από πίσω - «Παίρνει» μαζί Χατζηγιοβάνη

του Νίκου Στεργίου
Βόμβα με Δώνη - Θέλουν να τον ξεφορτωθούν, ποιοι κρύβονται από πίσω - «Παίρνει» μαζί Χατζηγιοβάνη

Τρομερά πράγματα από το πουθενά. Τι συνέβη ξαφνικά;

Ο Τάσος Χατζηγιοβάνης, μπορεί να έμεινε στον πάγκο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό για Κύπελλο ώστε να πάρει κάποιες ανάσες, όμως είναι αναμφίβολα ένας από τους πρωταγωνιστές της φετινής σεζόν και ήδη εντυπωσιάζει με τις μέχρι τώρα εμφανίσεις του.

Ο ταλαντούχος εξτρέμ μάλιστα, έχει ήδη… τραβήξει πάνω του τα βλέμματα από ξένους σκάουτερες, ενώ υπάρχουν και ομάδες που έχουν στείλει κιόλας άνθρωπό τους στο ΟΑΚΑ για να τον δουν από κοντά. Κάπως έτσι προέκυψε και το σενάριο για την Στουτγάρδη, η οποία πάντα έχει στραμμένη την προσοχή της στην ελληνική αγορά, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει να κάνει κάποια κίνηση για τον άσο του Τριφυλλιού.

Άλλωστε, οι Γερμανοί αυτή τη στιγμή με άλλον Έλληνα ασχολούνται, καθώς αποτελεί προτεραιότητά τους να «ξεφορτωθούν» τον Τάσο Δώνη, ο οποίος είναι προφανώς σε ανώτερο level από τον Χατζηγιοβάνη, πιο ποιοτικός και πιο έμπειρος από έναν παίκτη που μόλις φέτος έχει αρχίσει να παίρνει ματς στη βασική ενδεκάδα.

Βέβαια, από το Τριφύλλι με αφορμή τα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν ολοένα και πιο έντονα, αλλά και λόγω των συχνών… επισκέψεων μάνατζερ και σκάουτερς στο ΟΑΚΑ, επιμένουν να «διαρρέουν» πως ο Νίκος Νταμπίζας είναι κάθετος ότι δεν πρόκειται να «ξεπουλήσουν» κανέναν παίκτη τους και ότι δεν θα φύγουν τα νέα ταλέντα της ομάδας, εάν πρώτα δεν έρθουν κάποιες μεγάλες προτάσεις.

Η συγκεκριμένη «διαρροή» πάντως έρχεται σε κόντρα τόσο με όσα έγιναν το περσινό καλοκαίρι όσο και με το παρελθόν, καθώς ο Παναθηναϊκός δεν έχει κάνει φοβερές πωλήσεις. Θυμίζουμε πως ο Μπεργκ έφυγε με 2.3 εκατ. ευρώ και ο Βλαχοδήμος με 1.5 εκατ. ευρώ, ενώ το μεγαλύτερο deal των τελευταίων ετών ήταν αυτό για τον Τζιμπρίλ Σισέ με τη Λάτσιο, που έφτασε τα 5.8 εκατ. ευρώ!

Συνεπώς, συμπερασματικά, θα πρέπει να… κρατάμε μικρό καλάθι όσον αφορά τους πιτσιρηκάδες του Παναθηναϊκού και πιθανές πωλήσεις τους, καθώς προφανώς και έχουν ξεχωρίσει και έχουν ανεβάσει τις μετοχές τους, ωστόσο δεν θα… τρελαθούν κιόλας οι ομάδες από το εξωτερικό να δώσουν τρελά χρήματα για να αγοράσουν παίκτες που ακόμα δεν έχουν κάνει κάτι σημαντικό στην καριέρα τους και δεν έχουν δοκιμαστεί στα δύσκολα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Σχέδιο-βόμβα από Δημήτρη - Έτσι γίνεται παντοδύναμος και κάνει «ντου» - «Καθαρίζει» και τον Ταϊλανδό

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags