Facebook Pixel Δεν έχει ξαναγίνει τέτοιο «έγκλημα» - Αυτοί είναι οι «ένοχοι» - Τους ξεμπρόστιασε ξανά χθες στο ΟΑΚΑ
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-03 13:33:00

Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιο «έγκλημα» - Αυτοί είναι οι «ένοχοι» - Τους ξεμπρόστιασε ξανά στο ΟΑΚΑ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Δεν έχει γίνει ποτέ τέτοιο «έγκλημα» - Αυτοί είναι οι «ένοχοι» - Τους ξεμπρόστιασε ξανά στο ΟΑΚΑ

Αδιανόητα πράγματα με Έλληνα άσο. Τρέχουν να κρυφτούν...

 

Μία ακόμα σούπερ εμφάνιση πραγματοποίησε ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος χθες απέναντι στην ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, δικαιολογώντας απόλυτα τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί γύρω από το όνομά του σε όλη την Ευρώπη.

Το φοβερό, πάντως, με τον Έλληνα γκολκίπερ είναι ότι όταν πήρε μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, ειδικά όταν πρωτοφόρεσε την πράσινη φανέλα, κανείς δεν τον είχε σε ιδιαίτερη εκτίμηση. Υπήρχε η άποψη, ακόμα κι εντός της ομάδας, πως είναι ένας τερματοφύλακας με περιορισμένες δυνατότητες, χωρίς μεγάλες παραστάσεις και, μάλιστα, μετά την άφιξη του Μαρίνου Ουζουνίδη είχε γίνει συζήτηση για την απόκτηση βασικού τερματοφύλακα, θεωρώντας πως δεν μπορούσε να βγει η σεζόν με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο.

Βέβαια, ο Έλληνας γκολκίπερ έσπευσε να τους διαψεύσει όλους όταν άρχισε να παίρνει παιχνίδια και πραγματοποιεί εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Παναθηναϊκό. Όταν, μάλιστα, επισημοποιήθηκε το ενδιαφέρον της Μπενφίκα στις αρχές της περασμένης σεζόν, πείστηκαν και οι πιο δύσπιστοι ότι πρόκειται για έναν πορτιέρε με πολλές ικανότητες που είχε όλα τα φόντα να κάνει μεγάλο «μπαμ» στην καριέρα του.

Το «έγκλημα» με την Εθνική

Πάντως, αυτοί που δε «συγκινήθηκαν» ποτέ με τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο είναι οι άνθρωποι της ΕΠΟ. Όχι τόσο ο Μίκαελ Σκίμπε, οποίος βρέθηκε χθες στο ΟΑΚΑ, όσο στελέχη της ομοσπονδίας, που «επιδεκτικά» ποτέ δεν αξιολόγησαν, ή αρνήθηκαν να το κάνουν, τα προσόντα του Έλληνα τερματοφύλακα. Δεν μπήκαν καν στη διαδικασία να στείλουν ένα… μέιλ, γιατί τόσο απλό ήταν, προκειμένου να κατοχυρώσουν τη συμμετοχή του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, ακόμα κι αν θεωρούσαν πως δεν άξιζε μια θέση βασικού. 

Ήταν ένα αδιανόητο «έγκλημα» που τώρα εκθέτει αυτούς που αγνόησαν τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, το όνομά του οποίου τώρα ακούγεται για τη… Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και την Τσέλσι. Και το ακόμα πιο τρομερό είναι ότι ο ίδιος ο παίκτης δήλωνε από την πρώτη στιγμή Έλληνας και υπερήφανος να παίξει με την εθνική ομάδα. Σε σημείο, μάλιστα, να «σνομπάρει» ανοιχτά την προοπτική της κλήσης του στην εθνική Γερμανίας. Κι απ’ αυτό επιβεβαιώνεται ακόμα περισσότερο το τεράστιο λάθος που έγινε με τον 24χρονο άσο.  

Αποθέωση στα αποδυτήρια

Πλέον, ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος γνωρίζει την καθολική αναγνώριση και μόνο τυχαίο δεν είναι ότι χθες στα αποδυτήρια του ΟΑΚΑ γνώρισε την αποθέωση όχι μόνο των συμπαικτών του, αλλά και των αντιπάλων του. Μάλιστα, αρκετοί που τον γνώριζαν από τη θητεία του στον Παναθηναϊκό είχαν ένα λόγο παραπάνω να θέλουν να τον συναντήσουν για να του δώσουν συγχαρητήρια.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Έφαγε» 1 εκατ. ο Κλωναρίδης - Δεν το έχω δει ξανά στη ζωή μου - Ντρέπομαι που το λέω για Μπακασέτα

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags