Facebook Pixel Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Απόφαση κόντρα σε όλους από Λουτσέσκου - Δεν καταλαβαίνει τίποτα
| 2018-10-03 15:30:00

Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Απόφαση κόντρα σε όλους από Λουτσέσκου - Δεν καταλαβαίνει τίποτα

του Λάζαρου Γεωργίδη
Δραματικές εξελίξεις στον ΠΑΟΚ - Απόφαση κόντρα σε όλους από Λουτσέσκου - Δεν καταλαβαίνει τίποτα

Άναψε φωτιές και το πληρώνει ακριβά. Τον «τρώει» ο Ρουμάνος;

Μεγάλη συζήτηση έχει προκαλέσει στη Θεσσαλονίκη το γεγονός ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου άφησε για ένα ακόμη παιχνίδι, τρίτο στη σειρά, εκτός αποστολής τον Αμρ Ουάρντα.

Παρόλο το γεγονός ότι διέρρευσε στα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ πως δόθηκε συγχωροχάρτι στον παίκτη για την αντιεπαγγελματική συμπεριφορά του, ο Ρουμάνος τεχνικός αποφάσισε να παρατείνει τη σιωπηρή τιμωρία στον Αιγύπτιο ενόψει του αγώνα με Μπάτε Μπορίσοφ στο Μινσκ.

Όπως φαίνεται, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ δεν έχει «ξεπεράσει» ακόμα τα όσα έγιναν με τον Αμρ Ουάρντα και θέλει να δείξει με κάθε τρόπο ότι αυτός είναι το αφεντικό στην ομάδα και δεν ανέχεται αντιδράσεις που μπορούν να βάλουν φωτιά στα αποδυτήρια.

Τι κι αν ο Αιγύπτιος άσος έχει αρκετές συμπάθειες εντός του συλλόγου (ακόμα και στα υψηλά κλικάκια) και θεωρείται από τους αγαπημένους παίκτες της «ασπρόμαυρης» κερκίδας, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αποδεικνύει ότι δε δέχεται από κανέναν να διαταράσσει το κλίμα στην ομάδα.

Βέβαια, η λογική λέει ότι είναι θέμα χρόνου ο Αμρ Ουάρντα να επιστρέψει στα πλάνα του προπονητή, ωστόσο, από την άλλη, κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά με τον Ρουμάνο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι δε σηκώνει μύγα στο σπαθί του σε τέτοιες περιπτώσεις.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός ότι τελευταία έχουν κυκλοφορήσει κάποιες φήμες στη Θεσσαλονίκη που αναφέρουν πως είναι πιθανό ο Αιγύπτιος να αποχωρήσει από τον ΠΑΟΚ τον Γενάρη. Κι αν αυτό ισχύει και επιβεβαιωθεί, τότε θα πρόκειται ξεκάθαρα για απόφαση του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δε θέλει να αφήσει κανέναν να κάνει άνω-κάτω τα αποδυτήρια.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags