Facebook Pixel «Πυρηνική βόμβα» για ΠΑΟ - Έτοιμη να εκραγεί και να «καταστρέψει» τα πάντα - Φήμη που προκαλεί τρόμο
| 2018-10-04 15:46:00

«Πυρηνική βόμβα» για ΠΑΟ - Έτοιμη να εκραγεί και να «καταστρέψει» τα πάντα - Φήμη που προκαλεί τρόμο

του Νίκου Στεργίου
«Πυρηνική βόμβα» για ΠΑΟ - Έτοιμη να εκραγεί και να «καταστρέψει» τα πάντα - Φήμη που προκαλεί τρόμο

Απίστευτα πράγματα ενόψει Τρίπολης. Θα γίνει η… στραβή;

Nτελίριο ενθουσιασμού επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού, μετά το εντυπωσιακό 6Χ6 σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τα «μωρά» του Γιώργου Δώνη έχουν προκαλέσει «πανικό» στον κόσμο της ομάδας, ο οποίος ετοιμάζει, σύμφωνα τις πληροφορίες, τρομερή παρουσία στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου, απέναντι στον Αστέρα.

Μάλιστα, όπως λέγεται, είναι τόσο μεγάλη η κινητοποίηση των οπαδών του Τριφυλλιού, που υπάρχει η εκτίμηση ότι θα γίνει κανονική κατάληψη στην Τρίπολη, με τις φήμες να κάνουν λόγο ακόμα και για 3.500 φιλάθλους! Κάτι που, αν επιβεβαιωθεί, θα πρόκειται για μία τεράστια συμμετοχή από τον κόσμο της ομάδας που δείχνει αν μη τι άλλο πόσο πολύ έχει «τρελαθεί» με τους πιτσιρικάδες του Παναθηναϊκού και την ομάδα που φτιάξει ο Γιώργος Δώνης.

Πάντως, στο ενδεχόμενο που οι «πράσινοι» γεμίσουν σχεδόν όλο το γήπεδο του Αστέρα με οπαδούς τους, τότε ελλοχεύουν και διάφοροι κίνδυνοι, καθώς οι οπαδοί του Τριφυλλιού θα πρέπει να προσέξουν πολύ με τη συμπεριφορά τους, προκειμένου να μη δημιουργήσουν πρόβλημα στην ομάδα.

Σίγουρα, δηλαδή, θα είναι ένα σημαντικό «τεστ» για τον κόσμο του Παναθηναϊκού, ειδικά στην περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά στον αγωνιστικό χώρο. Θα κριθεί, πιθανότατα, κατά πόσο οι οπαδοί του Τριφυλλιού μπορούν να «αντέξουν» σε ο,τιδήποτε θα μπορούσε να εξελιχθεί στραβά σε βάρος της ομάδας τους κι ενώ η διοίκηση, μέχρι στιγμής, έχει κατορθώσει να κρατάει τις ισορροπίες, εντός κι εκτός γηπέδων, σε όλους τους τομείς.

Από την άλλη βέβαια, «σέρνεται» ακόμη το θέμα της εισόδου του Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ στους «πράσινους», με τις εξελίξεις να έχουν πάρει μια μικρή παράταση.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags