Facebook Pixel Sportdog.gr | Εξηγήσεις από ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για Χίτλερ - «Είδατε τι είπαν Μελισσανίδης και Μαρινάκης;»
| 2018-10-04 17:50:00

Εξηγήσεις από ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για Χίτλερ - «Είδατε τι είπαν Μελισσανίδης και Μαρινάκης;»

Sportdog Team
Εξηγήσεις από ΠΑΟΚ και Λουτσέσκου για Χίτλερ - «Είδατε τι είπαν Μελισσανίδης και Μαρινάκης;»

Νέα «επίθεση» στην ΑΕΚ για το… κλεμμένο πρωτάθλημα.

Καμία σύγκριση με την χιτλερική Γερμανία δεν έγινε από τον Ραζβάν Λουτσέσκου, όπως υποστήριξαν τουλάχιστον οι δικηγόροι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ οι οποίοι τον εκπροσώπησαν στην απολογία του που έγινε σήμερα στην Πειθαρχική Επιτροπή.

Οι δικηγόροι του Ρουμάνου τόνισαν πως ο προπονητής του Δικέφαλου εξέφρασε απλά την δυσαρέσκειά του για όσα έγιναν στο περσινό πρωτάθλημα, ενώ τόνισαν ότι έχουν συμβεί άλλα σοβαρότερα για τα οποία δεν έχουν υπάρξει διώξεις.

Μάλιστα, αναφέρθηκαν και σε συγκεκριμένα περιστατικά, όπως το πανό που σήκωσαν στο ντέρμπι της Κυριακής με τον ΠΑΟΚ στο Γ. Καραϊσκάκης (σ.σ. έγραφε ξεπουλημένη ΠΑΕ, τσιράκια οπαδοί και είχε δύο φανέλες του ΠΑΟΚ με τα ονόματα των Καμμένου και Τσίπρα), αλλά και τις παλιότερες δηλώσεις των Μελισσανίδη και Μαρινάκη για «Χούντα είναι και θα πέσει» και «Μόνο οι μάο-μάο και οι ανθρωποφάγοι τα κάνουν αυτά»!

Στη συνέχεια οι νομικοί εκπρόσωποι του Λουτσέσκου υπογράμμισαν ότι ο Ρουμάνος δεν άφησε καμία... μπηχτή για τα όργανα του ποδοσφαίρου, ξεκαθαρίζοντας ότι εννοούσε ότι η ΑΕΚ έκλεψε το πρωτάθλημα, και όχι τα όργανα του ποδοσφαίρου, «όπως και έγινε στην πραγματικότητα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags