Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη και ξαφνική εξέλιξη με Βλαχοδήμο - Προβάρει γάντια, ποιο εθνόσημο «φοράει»;
| 2018-10-04 20:44:00

Απίστευτη και ξαφνική εξέλιξη με Βλαχοδήμο - Προβάρει γάντια, ποιο εθνόσημο «φοράει»;

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη και ξαφνική εξέλιξη με Βλαχοδήμο - Προβάρει γάντια, ποιο εθνόσημο «φοράει»;

Τι συνέβη με τον κορυφαίο Έλληνα τερματοφύλακα;

Ποιος θα το περίμενε, πως μόλις λίγους μήνες μετά την αποχώρησή του από τον Παναθηναϊκό και την Ελλάδα, όλος ο ελληνικός Τύπος θα ασχολούνταν μαζί του. Ο λόγος φυσικά για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο οποίος πλέον έχει γίνει βασικός και αναντικατάστατος στην Μπενφίκα και ήδη έχει… νικήσει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Μάλιστα, ο Έλληνας γκολκίπερ έγινε και ο ήρωας της βραδιάς την Τρίτη το βράδυ στο ματς με την Ένωση, καθώς με την σπουδαία απόκρουσή του στο μοναδικό τετ α τετ του Κλωναρίδη, κράτησε το 2-2 και ουσιαστικά κράτησε στο ματς τους Πορτογάλους που αμέσως μετά έκαναν το 2-3.

Μετά λοιπόν τις τελευταίες του εντυπωσιακές εμφανίσεις, έχει φουντώσει ξανά η συζήτηση για τον εάν ο Βλαχοδήμος θα συμπεριληφθεί κάποια στιγμή στα πλάνα του Μίκαελ Σκίμπε, καθώς σίγουρα αυτή τη στιγμή είναι στους τρεις καλύτερους τερματοφύλακες της Ελλάδας, όμως ο Γερμανός… δεν τον βλέπει.

Οι πληροφορίες ωστόσο του Sportdog.gr, αναφέρουν πως το θέμα είναι πιο… περίπλοκο και δεν αφορά μόνο τον Σκίμπε, καθώς στο «κόλπο» και μάλιστα πολύ γερά, έχουν μπει πλέον και οι Γερμανοί.

Ο Βλαχοδήμος, σε επίπεδο εθνικής ομάδας, έχει ανεβάσει εντυπωσιακά τις μετοχές του ως προς το scouting που του κάνουν και δεν αποκλείεται σύντομα να βρεθεί και σε κάποια προεπιλογή της Γερμανίας!

Άλλωστε, από την Εθνική Ελλάδας ακόμα δεν έχουν κάποια κίνηση για τον «Ody» και εάν δεν βιαστούν, υπάρχουν μεγάλος κίνδυνος να τον χάσουν για πάντα…
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Παράνοια» στον ΠΑΟΚ με Βλαχοδήμο - Μία ανάσα από το deal - Θα «πέσει» η Τούμπα με την αποκάλυψη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags