Facebook Pixel «Παράνοια» στον ΠΑΟΚ με Βλαχοδήμο - Μία ανάσα από το deal - Θα «πέσει» η Τούμπα με αυτή την αποκάλυψη
| 2018-10-04 14:15:00

«Παράνοια» στον ΠΑΟΚ με Βλαχοδήμο - Μία ανάσα από το deal - Θα «πέσει» η Τούμπα με την αποκάλυψη

του Λάζαρου Γεωργίδη
«Παράνοια» στον ΠΑΟΚ με Βλαχοδήμο - Μία ανάσα από το deal - Θα «πέσει» η Τούμπα με την αποκάλυψη

Κι όμως, έδωσε τα χέρια με τον Δικέφαλο. Πότε έγινε; Δεν υπάρχει!

Ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος έκανε σούπερ εμφάνιση απέναντι στην ΑΕΚ και δικαιολογημένα γίνεται μεγάλος ντόρος για τις ικανότητές του τόσο στην Ευρώπη, όπου έχει μπει στο «μάτι» κορυφαίων ευρωπαϊκών ομάδων, όσο και στην Ελλάδα, όπου στην ΕΠΟ έκαναν το αδιανόητο «έγκλημα» να μην κατοχυρώσουν τη συμμετοχή του στην Εθνική ομάδα, όπως σας αναλύσαμε και σε χθεσινό θέμα.

Μάλιστα, στο συγκεκριμένο ρεπορτάζ, σας αποκαλύψαμε ακόμα και τις αμφισβητήσεις που είχε βιώσει ο Έλληνας τερματοφύλακας στον Παναθηναϊκό, τον πρώτο καιρό που είχε πάρει μεταγραφή στους «πράσινους», όταν άνθρωποι εντός του συλλόγου θεωρούσαν ότι… δεν έκανε για το Τριφύλλι, αναζητώντας, μάλιστα, στην αγορά άλλον βασικό γκολκίπερ.

Πάντως, πριν ο Οδυσσέας Βλαχοδήμος πάρει μεταγραφή στον Παναθηναϊκό, θα μπορούσε κάλλιστα να είχε φορέσει τη φανέλα του ΠΑΟΚ. Ένα μήνα περίπου πριν «κλείσει» στο Τριφύλλι, ο νεαρός πορτιέρε είχε κάνει προχωρημένες επαφές με τον Δικέφαλο.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportdog, oι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα, ενώ υπήρχε deal και με τη Στουτγκάρδη. Το μόνο που έμενε τότε για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή ήταν η συγκατάθεση από το τεχνικό τιμ του Δικεφάλου.

Από την Τούμπα, όμως, ποτέ δεν προχώρησαν τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Μάλιστα, αποφάσισαν αντί για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο να αποκτήσουν τον Μάρκο Βελλίδη από τον ΠΑΣ Γιάννινα, ο οποίος, μάλιστα, χρησιμοποιήθηκε σε κάποια ματς βασικός, χωρίς, όμως, να αποδώσει τα αναμενόμενα, ενώ στο τέλος έφυγε από τη Θεσσαλονίκη.

Για την ιστορία, υπεύθυνος μεταγραφών εκείνη την περίοδο στην Τούμπα ήταν ο Φρανκ Άρνεσεν, ενώ προπονητής ο Ίγκορ Τούντορ...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Άγριο ξέσπασμα Κόντε κατά του ΠΑΟΚ και αποκάλυψη-φωτιά: «Αυτό μου είπαν στο τηλέφωνο»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags