Facebook Pixel Θέλει να γυρίσει στην ΑΕΚ ο Βράνιες
| 2018-10-05 22:00:00

Αποκάλυψη: Βόμβα στην... πόρτα της ΑΕΚ - Επιστροφή-μπαμ που θα ταράξει το ΟΑΚΑ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Αποκάλυψη: Βόμβα στην... πόρτα της ΑΕΚ - Επιστροφή-μπαμ που θα ταράξει το ΟΑΚΑ

Αυτό κι αν παλαβώσει τους οπαδούς του Δικεφάλου.

Η αποχώρηση του Όγκνιεν Βράνιες από την ΑΕΚ για λογαριασμό της Άντερλεχτ αποτέλεσε μια από τις μεγαλύτερες απώλειες της πρωταθλήτριας Ελλάδας το φετινό καλοκαίρι.

Ο Βόσνιος πωλήθηκε στην ομάδα του Βελγίου, κάτι το οποίο είχε ζητήσει από τη διοίκηση της Ένωσης, ωστόσο το ξεκίνημά του στην Άντερλεχτ δεν είναι αυτό που είχε φανταστεί.

Ο Βράνιες πραγματοποιεί μετριότατες εμφανίσεις, ενώ έχει ήδη… προλάβει να δεχθεί δύο κόκκινες κάρτες. Αποκορύφωμα του ντεφορμαρίσματος του διεθνούς παίκτη ήταν το χθεσινό ματς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ, στο οποίο «έκαψε» την Άντερλεχτ, παραχωρώντας πέναλτι στο πρώτο ημίχρονο και δεχόμενος αποβολή για «ανόητο» τάκλιν στη συνέχεια.

Η επιμονή του προπονητή των Βέλγων, Χάιν Βανχάεζεμπρουκ, στη χρησιμοποίηση του Βράνιες έχει προκαλέσει έντονη κριτική στις τάξεις των οπαδών και αποτελεί έναν από τους λόγους που ο Βέλγος βρίσκεται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Ο ίδιος ο Βράνιες δεν περνά καθόλου καλά στις Βρυξέλλες και μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, έχει εκμυστηρευτεί στο περιβάλλον του ότι εάν δεν υπήρχε στη μέση το οικονομικό ζήτημα, θα ήθελε να γυρίσει στην ΑΕΚ, όπου πέρασε τα καλύτερα χρόνια της καριέρας του!

Η νοσταλγία του Βόσνιου αμυντικού για την Ένωση γίνεται φανερή και από τα συνεχή «κιτρινόμαυρα» ποσταρίσματά του στο ίντερνετ, ωστόσο μόνο η επιθυμία του δύσκολα θα είναι αρκετή για να τον φέρει πίσω στην Ένωση. Μέχρι στιγμής δεν προκύπτει από πουθενά ότι έχει γίνει κάποια κίνηση επαναπροσέγγισης, αν και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί στο άμεσο μέλλον. Άλλωστε, στα χρόνια που έπαιξε στην ΑΕΚ ο Βράνιες «δέθηκε» πολύ με την ομάδα και τον κόσμο της, ενώ και το αγωνιστικό κενό που άφησε έχει αποδειχθεί δύσκολο να καλυφθεί.

Παράλληλα, το ενδεχόμενο να επιχειρήσει κάποια έτερη ελληνική ομάδα να «κλέψει» τον Βράνιες φαντάζει απίθανο. Θυμίζουμε ότι ο Βόσνιος έχει προκαλέσει ουκ ολίγες φορές τον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ με «εμπρηστικές» αναρτήσεις και δηλώσεις, με αποτέλεσμα να μην ιδιαίτερα αγαπητός στις τάξεις των δύο συλλόγων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Τρομερή επένδυση-πακέτο με την Αγιά Σοφιά εκτοξεύει την ΑΕΚ - Έτσι θα πετάει φωτιές!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags