Facebook Pixel Sportdog.gr | Πολύ σκληρός για να απολυθεί ο Μουρίνιο - Επική ανατροπή με 3 γκολ σε 20 λεπτά η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-06 21:30:00

Πολύ σκληρός για να απολυθεί ο Μουρίνιο - Επική ανατροπή με 3 γκολ σε 20 λεπτά η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Πολύ σκληρός για να απολυθεί ο Μουρίνιο - Επική ανατροπή με 3 γκολ σε 20 λεπτά η Γιουνάιτεντ! (ΒΙΝΤΕΟ)

Απίθανη νίκη επί της Νιούκαστλ, από 0-2 σε 3-2!

Πάνω που φαινόταν ότι αυτή τη φορά δεν θα γλιτώσει, ο Ζοσέ Μουρίνιο κράτησε την καρέκλα του στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ένα… θαύμα!

Η Νιούκαστλ «πάγωσε» για τα καλά το Old Trafford, προηγούμενη με 1-0 από πολύ νωρίς χάρη σε γκολ του Κένεντι στο 7’ και του Μούτο στο 10’. Η Γιουνάιτεντ παρουσίασε τραγική εικόνα σε όλα το πρώτο μέρος, δείχνοντας ανήμπορη να αντιδράσει και όλοι περίμεναν ότι θα έρθει η ήττα που θα αποτελέσει το κύκνειο άσμα του Μουρίνιο στον πάγκο.

Στο τελευταίο 20λεπτο, ωστόσο, όλα άλλαξαν με την ομάδα του Μάντσεστερ να πετυχαίνει μια απίστευτη ανατροπή, που θύμισε εποχές Φέργκιουσον.

Ο Μάτα μείωσε με απευθείας φάουλ στο 70’ και ο Μαρσιάλ ισοφάρισε στο 76’ με σουτ στην κίνηση από καταπληκτική ασίστ του Πογκμπά με τακουνάκι.

Το απόλυτο ξέσπασμα στο Old Trafford ήρθε στο 90’, με τον Αλέξις Σάντσες να ολοκληρώνει την ανατροπή με κοντινή κεφαλιά, γράφοντας το 3-2, και τον Μουρίνιο να αποθεώνεται από σύσσωμο το κοινό της Γιουνάιτεντ στη λήξη του αγώνα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags