Facebook Pixel Sportdog.gr | Ασταμάτητος ο Ατρόμητος, πάτησε ξανά στην κορυφή – Ο Κουλούρης… κυνηγάει τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-07 20:57:00

Ασταμάτητος ο Ατρόμητος, πάτησε ξανά στην κορυφή – Ο Κουλούρης… κυνηγάει τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Ασταμάτητος ο Ατρόμητος, πάτησε ξανά στην κορυφή – Ο Κουλούρης… κυνηγάει τον ΠΑΟΚ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εντυπωσιακή εμφάνιση και νίκη μόνο με 1-0 κόντρα στον ΠΑΣ.

Την τέταρτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα πανηγύρισε ο Ατρόμητος, ο οποίος επικράτησε 1-0 του ΠΑΣ, με τον Κουλούρη να βρίσκει και πάλι δίχτυα με δύσκολη κεφαλιά στο 38ο λεπτό.

Με το νέο τρίποντο ο Ατρόμητος έφτασε τους 16 πόντους και έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας τον ΠΑΟΚ!

Οι δύο ομάδες μπήκαν στο χορτάρι αποφασισμένες να παίξουν ποδόσφαιρο και έτσι από τα πρώτα λεπτά ο ρυθμός του ματς ήταν αρκετά καλός. Στο 12’ πάντως το παιχνίδι πήρε… φωτιά, καθώς ο Μάντσον έριξε μέσα στην περιοχή τον Ξύδα, οι Γιαννιώτες φώναξαν για πέναλτι, όμως ο διαιτητής θεώρησε πως δεν υπήρξε παράβαση, αν και το ριπλέι δεν το δικαίωσε.

Μετά από αυτή την φάση, ο Ατρόμητος ανέβασε στροφές, κέρδισε μέτρα στο γήπεδο και άρχισε να φτάνει εύκολα στην περιοχή του ΠΑΣ. Στο 28’ ο Μπουσούλατζιτς απείλησε με σουτ το οποίο έδιωξε ο Βελλίδης, ενώ στο 34’ ήρθε και δεύτερη… προειδοποίηση με σουτ του Ουγκράι εντός περιοχής. Τελικά, στο 38’ ήρθε και το γκολ για τους Περιστεριώτες, με τον Κουλούρη να βρίσκει δίχτυα με ωραία κεφαλιά, ενώ έπεφτε στο έδαφος!

Το 1-0 έμεινε μέχρι το φινάλε του ημιχρόνου, ενώ στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε πολύ δυνατά και προσπάθησε να βρει κι ένα δεύτερο γκολ, ώστε να… καθαρίσει το ματς. Στο 54’ ο Μούγιακιτς δεν πρόλαβε να εκτελέσει μέσα από την περιοχή, ενώ ο ίδιος παίκτης έχασε άλλες δύο σπουδαίες ευκαιρίες στο 63’ και στο 69’, με τον Βελλίδη όμως να σταματάει και τις δύο φορές τα σουτ που επιχείρησε εντός περιοχής.

Οι Περιστεριώτες συνέχισαν να ελέγχουν το ματς στα επόμενα λεπτά, ενώ έχασαν άλλες δύο καλές ευκαιρίες με τον Κολούρη στο 80’ και τον Ούμπιδες στο 81’, όμως ξανά ο Βελλίδης είχε σωστές αντιδράσεις. Ο ΠΑΣ προσπάθησε στο τελευταίο δεκάλεπτο να πιέσει, πήρε την κατοχή, όμως δεν κατάφερε να βρει το γκολ της ισοφάρισης και έτσι το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης.


 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags