Facebook Pixel Sportdog.gr | Δεν... βλεπόταν ο Λάζαρος – «Γονάτισε» από τους ΑΕΚτζήδες - Πανηγυρίζει ο Μελισσανίδης
| 2018-10-07 23:37:00

Δεν... βλεπόταν ο Λάζαρος – «Γονάτισε» από τους ΑΕΚτζήδες - Πανηγυρίζει ο Μελισσανίδης

Sportdog Team
Δεν... βλεπόταν ο Λάζαρος – «Γονάτισε» από τους ΑΕΚτζήδες - Πανηγυρίζει ο Μελισσανίδης

Τι συνέβη στο ΟΑΚΑ με τον «ερυθρόλευκο» άσο.

O Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος επέστρεψε στο ΟΑΚΑ ως αντίπαλος της ΑΕΚ και, όπως ήταν αναμενόμενο, έγινε δέκτης αποδοκιμασιών και υβριστικών συνθημάτων. Από την άφιξή του στο γήπεδο με την αποστολή του Ολυμπιακού μέχρι και τη στιγμή που έγινε αλλαγή, οι οπαδοί της Ένωσης τον είχαν στη μπούκα.

Η επιστροφή του Έλληνα άσου δεν ήταν αυτή που είχε φανταστεί, αφού έκανε πολύ κακό παιχνίδι.

Ένας παίκτης με τον ποδοσφαιρικό εγωισμό του Χριστοδουλόπουλου θα ήθελε να δώσει απαντήσεις στο ΟΑΚΑ για τον τρόπο που έφυγε από την ΑΕΚ και την κριτική που δέχεται από τους οπαδούς της για την επιλογή του. Ο διεθνής άσος όχι απλά δεν τα κατάφερε, αντιθέτως φάνηκε πολύ επηρεασμένος από την εχθρική ατμόσφαιρα και δεν του βγήκε τίποτα στο ματς.

Θα μπορούσαμε -με μια δόση υπερβολής φυσικά- να πούμε ότι ο Λάζαρος δεν πέτυχε ούτε… κοντρόλ απόψε, αφού δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τους αντιπάλους, κυρίως τον Μπακάκη, που έπεφταν ως «καμικάζι» επάνω του και τον περιόρισαν δραστικά.

Ακόμα και σε ένα φάουλ που ανέλαβε να εκτελέσει από πλεονεκτική θέση, το χτύπημα του ήταν αναιμικό και κατέληξε στο τείχος.

Ο Χριστοδουλόπουλος έδωσε συνέχεια στις κακές του εμφανίσεις το τελευταίο διάστημα και ήδη πολλοί φίλοι της ΑΕΚ δικαιώνουν τον Δημήτρη Μελισσανίδη που δεν τα… έσκασε για να κρατήσει τον διεθνή άσο στην ομάδα.

Όπως συζητιέται στους κύκλους των φίλων της Ένωσης, η εικόνα του Λάζαρου δείχνει ότι έχει περάσει την περίοδο του peak του και πλέον ακολουθεί πτωτική πορεία, κάτι που σημαίνει ότι δικαίως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έκαναν την οικονομική υπέρβαση να τον κρατήσουν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags