Facebook Pixel Εξέλιξη-φωτιά με Σιμόες - «Υπέγραψε» ο Μπακασέτας - «Ρουκέτα» Mελισσανίδη σε Ουζουνίδη!
| 2018-10-08 11:03:00

Εξέλιξη-φωτιά με Σιμόες - «Υπέγραψε» ο Μπακασέτας - «Ρουκέτα» Mελισσανίδη σε Ουζουνίδη!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Εξέλιξη-φωτιά με Σιμόες - «Υπέγραψε» ο Μπακασέτας - «Ρουκέτα» Mελισσανίδη σε Ουζουνίδη!

Απίστευτα πράγματα στην ΑΕΚ με τον «φευγάτο» και τον «τελειωμένο».

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις της ΑΕΚ για τις επιδόσεις του Αντρέ Σιμόες. Ο αρχηγός της Ένωσης ήταν κακός και απέναντι στον Ολυμπιακό, με αποτέλεσμα να γίνονται διάφορες σκέψεις στη διοίκηση σχετικά με το μέλλον του.

Ο Πορτογάλος χαφ δε θυμίζει σε τίποτα τον παίκτη των προηγούμενων χρόνων και προφανώς το θέμα του συμβολαίου του είναι κάτι που τον έχει επηρεάσει αρνητικά. Ο παίκτης δεν τα έχει βρει ακόμα με την ΠΑΕ, καθώς στις πρώτες συζητήσεις που έγιναν είχε παρουσιαστεί σημαντική διαφορά στο οικονομικό κομμάτι και, πλέον, τα δεδομένα δείχνουν να αλλάζουν.

Αν ο έμπειρος μέσος δεν ανεβάσει την απόδοσή του, τότε δεν αποκλείεται να μη γίνει άλλη διαπραγμάτευση για την παραμονή του στην ομάδα, ενώ αν αποφασιστεί να καθίσουν ξανά στο τραπέζι οι δύο πλευρές, τότε σίγουρα αυτό θα γίνει πάνω σε άλλη οικονομική βάση.  

«Υπέγραψε» τη μεταγραφή

Απεναντίας, φοβερός, για ένα ακόμα φετινό παιχνίδι, ήταν ο Τάσος Μπακασέτας. Ο Έλληνας άσος δεν έχει ανανεώσει κι αυτός το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ, ωστόσο, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, αυτή δεν είναι η προτεραιότητά του. Ο παίκτης θέλει διακαώς να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό κι αν συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό, μάλλον δε θα δυσκολευτεί καθόλου να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα.

Το βάρος στον Ουζουνίδη 

Παράλληλα, στη διοίκηση επικρατεί μεγάλη ανησυχία για την «επιδημία» των συχνών τραυματισμών. Χθες απέναντι στον Ολυμπιακό αποχώρησε ο Κώστας Γαλανόπουλος με μυϊκό πρόβλημα, ένα ακόμη για τη φετινή ΑΕΚ, η οποία έχει μετατραπεί σε… νοσοκομείο. Προφανώς, το βάρος πέφτει στον Μαρίνο Ουζουνίδη και το επιτελείο του, το οποίο είναι το ίδιο που είχε στον Παναθηναϊκό, όπου είχαν παρουσιαστεί ανάλογα φαινόμενα.

Στην ΠΑΕ είναι προβληματισμένοι με αυτή την κατάσταση και λέγεται πως είναι έτοιμοι να ψάξουν το θέμα αυτό το διάστημα της διακοπής και να διερευνήσουν πού οφείλονται οι τόσο τραυματισμοί, ενώ δεν αποκλείεται να παρθούν σημαντικές αποφάσεις με αφορμή αυτό το ζήτημα. 

Απορίες για ρόστερ και διαχείριση

Στο μεταξύ, εκφράστηκαν και χθες στο ΟΑΚΑ αρκετές απορίες για το πόσο πλήρες είναι το ρόστερ της φετινής ΑΕΚ. Μπορεί όντως οι τραυματισμοί να έχουν προκαλέσει μεγάλο πρόβλημα στον Μαρίνο Ουζουνίδη, αλλά από την άλλη ο Έλληνας τεχνικός έφτασε στο σημείο να στηρίζεται σε ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι στον Ερίκ Μοράν, ο οποίος ήταν ο μεγάλος «φευγάτος» το περασμένο καλοκαίρι και να κλείνει αποστολή με τον Αστρίτ Αϊντάρεβιτς, ο οποίος βρίσκεται φανερά εκτός πλάνων από την αρχή της σεζόν.

Ακόμα και η συμμετοχή του Λούκας Μπογέ, ο οποίος κλήθηκε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά, σχολιάστηκε αρνητικά, από την άποψη ότι ο Αργεντινός άσος προερχόταν από πολύμηνη αποχή και είχε κάνει μόλις μία προπόνηση με την πρώτη ομάδα. Τη στιγμή, μάλιστα, που ο Γιάννης Γιαννιώτας δε θεωρείται έτοιμος μετά από δύο μήνες στην ομάδα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Μόνο από Τζιοβάνι τέτοια γκολ - Δεν υπάρχει Τουρέ - Ρε Φετφατζίδη; - Αυτός θα πάρει το πρωτάθλημα»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags