Facebook Pixel Sportdog.gr | Αδιανόητο με Σκίμπε - Γι’ αυτό παίζει το «κεφάλι» του - Ποιοι τον «θάβουν», θα μείνεις άφωνος
| 2018-10-08 19:18:00

Αδιανόητο με Σκίμπε - Γι’ αυτό παίζει το «κεφάλι» του - Ποιοι τον «θάβουν», θα μείνεις άφωνος

Sportdog Team
Αδιανόητο με Σκίμπε - Γι’ αυτό παίζει το «κεφάλι» του - Ποιοι τον «θάβουν», θα μείνεις άφωνος

Ρεπορτάζ-φωτιά για τον Γερμανό. Όλοι στα «μαχαίρια». Δε γλιτώνει...

«Τελικοί» χαρακτηρίζονται για τον Μίκαελ Σκίμπε τα προσεχή παιχνίδια της Εθνικής ομάδας απέναντι στην Ουγγαρία και τη Φινλανδία για το NationalLeague. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο Γερμανός τεχνικός βρίσκεται υπό αυστηρή κρίση και τα αποτελέσματα σε αυτά τα δύο ματς είναι πολύ πιθανό να κρίνουν το μέλλον του στον «γαλανόλευκο» πάγκο.

Μάλιστα, ο ομοσπονδιακός προπονητής έχει αντιληφθεί πως παίζει το «κεφάλι» του σε αυτά τα δύο ματς, με αποτέλεσμα να έχει... πάρει τα μέτρα του. Οι κλήσεις του για τα δύο προσεχή ματς-φωτιά δεν ήταν τυχαίες και γενικά προσπαθεί με την όλη του συμπεριφορά να αποκτήσει «συμμάχους», προκειμένου να αλλάξει το εις βάρος του κλίμα, αν και όλα αναμένεται να κριθούν εντός γηπέδου, εκεί που δύσκολα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα, αν η Ελλάδα δεν πάρει τους 6 βαθμούς.

Πάντως, ο Μίκαελ Σκίμπε ενδέχεται να έχει να αντιμετωπίσει κι έναν απρόσμενο «εχθρό» για τα προσεχή παιχνίδια. Στις κλήσεις του υπάρχουν αρκετοί παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί στα τελευταία ματς των ομάδων τους, ή έχουν αποκομίσει κάποιους «μικροτραυματισμούς». Υπάρχει, λοιπόν, σοβαρή πιθανότητα οι σύλλογοι να θέλουν να «προστατεύσουν» τους συγκεκριμένους παίκτες και έτσι ο Γερμανός να χάσει σημαντικά «όπλα» ενόψει των δύο «τελικών» που έχει μπροστά του.

Βέβαια, αν συμβεί αυτό, ορισμένοι το συνδέουν μοιραία με τον γενικότερο «πόλεμο» που έχει ξεσπάσει στην ΕΠΟ, εκεί όπου επιχειρείται μια γενικότερη προσπάθεια να αλλάξουν τα δεδομένα. Μία εξέλιξη που σαφώς έχει επηρεάσει και τον τεχνικό της Εθνικής ομάδας, ο οποίος ανεξάρτητα με το τι συμβαίνει στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, έχει μπει στο «στόχαστρο» και για άλλους λόγους, που δεν αφορούν αποκλειστικά το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά περισσότερο είναι μέρος της «μάχης» που συντελείται στο παρασκήνιο από τους «ισχυρούς» του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όσον αφορά τις κλήσεις ο Μίκαελ Σκίμπε δεν υπολογίζει στους τραυματίες Οικονόμου-Τοροσίδη. Αποφάσισε λοιπόν να καλέσει για τις αναμετρήσεις με την Ουγγαρία στο ΟΑΚΑ τον Βασίλη Λαμπρόπουλο, ενώ αναμένεται να ξεκαθαριστεί τι θα γίνει με τον Κώστα Φορτούνη και τον Πέτρο Μάνταλο. Συν τοις άλλοις κλήθηκε ο Γιάννης Φετφατζίδης. Για τον Οδυσσέα Βλαχοδήμο, ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε δηλώσεις του υποστήριξε, ότι είναι θέμα της FIFA, αφού ο παίκτης της Μπενφίκα έχει παίξει και στις μικρές εθνικές της Γερμανίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags