Facebook Pixel Τα πάνω-κάτω σε ομάδα της Superleague - «Τέλος» ο προπονητής - Πάει για «μπαμ» με «καυτό» όνομα
| 2018-10-09 09:10:00

Τα πάνω-κάτω σε ομάδα της Superleague - «Τέλος» ο προπονητής - Πάει για «μπαμ» με «καυτό» όνομα

του Νίκου Στεργίου
Τα πάνω-κάτω σε ομάδα της Superleague - «Τέλος» ο προπονητής - Πάει για «μπαμ» με «καυτό» όνομα

Ραγδαίες εξελίξεις, «διαλύει» τα πάντα ο πρόεδρος. Όλα εδώ!

«Τελειωμένος» θα πρέπει να θεωρείται ο Άκης Μάντζιος από τον πάγκο του Λεβαδειακού.

Η ομάδα της Λιβαδειάς μετράει αρνητική συγκομιδή με 5 ήττες σε 6 παιχνίδια στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος και, πλέον, η καρέκλα του Έλληνα τεχνικού «τρίζει» επικίνδυνα.

Η τελευταία ήττα από τον Παναιτωλικό, στο Αγρίνιο, παιχνίδι που είχε χαρακτηριστεί από πριν ως «τελικός» για τον Λεβαδειακό, φαίνεται πως ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τη διοίκηση της ομάδας.

Όπως φημολογείται στη Λιβαδειά, οι εξελίξεις αναμένονται ραγδαίες στο σύλλογο και δεν αποκλείεται να έρθουν τα πάνω-κάτω κατά τη διάρκεια της διακοπής του πρωταθλήματος.

Μάλιστα, αρκετοί εκτιμούν πως ο Άκης Μάντζιος θεωρείται ήδη παρελθόν από τον Λεβαδειακό και ότι απομένουν μόνο τα τυπικά για την ανακοίνωση του «διαζυζίου», κάτι που αναμένεται να ξεκαθαρίσει τις επόμενες ώρες, ή και μέρες

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, πως ήδη στην πιάτσα ακούγεται και ο «εκλεκτός» της διοίκησης για τον πάγκο, που ακούει στο όνομα του Γρηγόρη Γρηγορίου, ο οποίος βρίσκεται χωρίς ομάδα από τότε που αποχώρησε από τον πάγκο του Πανιωνίου.

Ο Έλληνας τεχνικός φέρεται να αποτελεί τον διακαή πόθο των ανθρώπων του Λεβαδειακού, αλλά ο ίδιος παρουσιάζεται να μη… συγκινείται από το συγκεκριμένο ενδιαφέρον, περιμένοντας κάτι πιο «ελκυστικό» για τη συνέχεια της καριέρας του.

Ο 44χρονος προπονητής θεωρείται από τα πιο «καυτά» ονόματα Ελλήνων κόουτς στην εγχώρια αγορά και θέλει να εξαργυρώσει τη σπουδαία δουλειά του σε Κέρκυρα και Νέα Σμύρνη με μια πιο δυνατή «μεταγραφή», ενδεχομένως και στο εξωτερικό.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags