Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έτσι "έφτιαξα" τον Φορτούνη - Καλό παιδί, δεν ξέρω τι έγινε στο ΟΑΚΑ - "Παίρνει" μεταγραφή στη...»!
| 2018-10-09 09:50:00

«Έτσι "έφτιαξα" τον Φορτούνη - Καλό παιδί, δεν ξέρω τι έγινε στο ΟΑΚΑ - "Παίρνει" μεταγραφή στη...»!

του Γιώργου Κτενά
«Έτσι "έφτιαξα" τον Φορτούνη - Καλό παιδί, δεν ξέρω τι έγινε στο ΟΑΚΑ - "Παίρνει" μεταγραφή στη...»!

Φοβερές ατάκες από τον Στάικο Βεργέτη για το «παιδί» του.

Καλό παιδί και σεβάσμιο με όποιον συναναστρέφεται είναι ο Κώστας Φορτούνης, σύμφωνα με όσα σχολίασε σε δηλώσεις του στο sportdog.gr ο Στάικος Βεργέτης, με αφορμή το ξέσπασμά του προς την κερκίδα της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο νυν προπονητής της Δόξας Δράμας, που γνωρίζει άριστα τον άσο των Πειραιωτών από την κοινή τους θητεία στον Αστέρα Τρίπολης, σχολίασε ακόμα ότι η καριέρα του στην Τρίπολη θα μπορούσε να είχε απογειωθεί, ενώ συμπλήρωσε ότι χρειάζεται να γίνει καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα.

Ακόμα, αναφέρθηκε στο πώς πήγε στον Αστέρα από τα Τρίκαλα, ενώ αποκάλυψε και το πρωτάθλημα που του ταιριάζει για να συνεχίσει την καριέρα του.

«Μια ακαδημία των Τρικάλων με την οποία συνεργαζόμασταν στον Αστέρα Τρίπολης, τότε, μας τον πρότεινε ως πολύ ταλαντούχο παίκτη. Πράγματι από τις πρώτες προπονήσεις διακρίναμε ότι έχει εξαιρετική ποιότητα με την μπάλα στα πόδια και δεν επιτρέψαμε το πέρασμά του στην ακαδημία. Τον κρατήσαμε στη μεγάλη ομάδα, για να προπονείται μαζί μας. Τον πρώτο καιρό τον χρησιμοποιούσαμε ως αλλαγή, από τα λίγα λεπτά που έπαιζε ήταν αρκετό να διακρίνει κανείς το ταλέντο που διαθέτει», ήταν το αρχικό σχόλιο του Σ. Βεργέτη στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε: 

«Προς το κλείσιμο της χρονιάς πήρε περισσότερο χρόνο συμμετοχής και συνέδεε πολύ ωραία τη μεσαία γραμμή με την επιθετική γραμμή. Είμαι βέβαιος ότι αν έμενε στον Αστέρα θα απογειωνόταν η καριέρα του, αλλά μας πρόλαβε η μεταγραφή του στη Λεβερκούζεν».

Ποια ήταν τα στοιχεία που τον έκαναν να ξεχωρίζει τότε και ποια είναι εκείνα που τον κάνουν να ξεχωρίζει σήμερα;

«Είχε πολύ καλό οδήγημα της μπάλας, ήταν πολύ καλός στο ένας εναντίον ενός, έπαιζε με το κεφάλι ψηλά και έβλεπε το γήπεδο, αξιοποιώντας τους συμπαίκτες του. Έχει πολύ καλό σουτ. Αυτά είναι τα γνωρίσματά του ακόμα και σήμερα, αυτά έχει βελτιώσει γιατί έχει προσθέσει τον παράγοντα της εμπειρίας. Αν μπορεί κάποιος να έχει παράπονο από εκείνον, είναι η αμυντική μετάβαση στο χάσιμο της μπάλας. Χρειάζεται να γίνει καλύτερος στα αμυντικά του καθήκοντα».

Ο χαρακτήρας του πώς ήταν; Ρωτάω με αφορμή και το ξέσπασμα που είχε μετά το γκολ που πέτυχε. 

«Ο Κώστας είναι πολύ καλό παιδί και σεβάσμιο, προς οποιονδήποτε συναναστρέφεται. Μιλάω μαζί του όταν θα βρεθούμε σε κάποιο γήπεδο, υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση. Στη φάση που λέτε δεν μπορώ να ξέρω τι έγινε».

«Μεταγραφή Πορτογαλία ή Ισπανία»

Τι πιστεύετε ότι έχει αλλάξει φέτος και κυκλοφορούν, ξανά, σενάρια για την πιθανότητα να πάρει μεγάλη μεταγραφή; Ποιο πρωτάθλημα θα του ταίριαζε;

«Δεν είμαι στις προπονήσεις για να γνωρίζω τι έχει αλλάξει φέτος και παρουσιάζεται καλύτερος. Πάντως, περνάει δεύτερη καλή θητεία, μετά από εκείνη με τον Μάρκο Σίλβα στην άκρη του πάγκου. Όσον αφορά τα πρωταθλήματα που θα ταίριαζαν, αυτά είναι το πορτογαλικό και το ισπανικό».

Τέλος, πείτε μας δύο λόγια για τη δουλειά κάνετε στη Δόξα Δράμας;

«Είμαστε στο τελευταίο στάδιο της προετοιμασίας μας και η ομάδα έχει αλλάξει προς το καλύτερο τις τελευταίες δύο εβδομάδες. Έχει αυξήσει ένταση και ρυθμό στο παιχνίδι της και, πλέον, περιμένουμε τους πρώτους αγώνες του πρωταθλήματος. Στόχος είναι να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και να μείνουμε στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας, για να διεκδικήσουμε την άνοδό μας στη Σούπερ Λιγκ».  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags