09/10/18 - 09:46

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πήρε το 50% της ΠΑΕ ο Παϊρόζ - Επίσημη δήλωση Αλαφούζου!

Έπεσαν οι υπογραφές, τι ανακοίνωσε το αφεντικό του Τριφυλλιού.

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ - Πήρε το 50% της ΠΑΕ ο Παϊρόζ - Επίσημη δήλωση Αλαφούζου!
5.538views 0shares

Σύμφωνα με όσα αναφέρει στην επίσημη ανακοίνωσή του ο Αλαφούζος, μεταβιβάστηκε το 50% της ΠΑΕ Παναθηναϊκός σε εταιρεία συμφερόντων του Παϊρόζ!

Χωρίς παρόλα αυτά να διευκρινίζει τι θα γίνει με το υπόλοιπο 50%, ενώ σημαντική είναι η αναφορά και στο γεγονός ότι ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση της πρόθεση του Αλαφούζου να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Γιάννη Αλαφούζου:

«Μετά από πολύμηνες διαπραγματεύσεις υπεγράφη το Σάββατο (6/10/2018) συμφωνία μεταξύ του κ. Ιωάννη Αλαφούζου και της εταιρείας PAN ASIA INVESTMENTS LTD, συμφερόντων του Ταϋλανδού επιχειρηματία Pairoj Peimpongsant.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος συμφώνησε στην μεταβίβαση του ήμισυ των μετοχών που κατείχε στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ολοκληρώνοντας έτσι την πρώτη φάση της πρόθεσής του να εισέλθουν νέοι επιχειρηματίες στην ΠΑΕ.

Ο κ. Ιωάννης Αλαφούζος ήταν και παραμένει συνεπής στην υπόσχεση που έδωσε από την αρχή, να παραδώσει τον Παναθηναϊκό καθαρό από τα χρέη στα οποία είχε δεινώς περιέλθει όταν τον ανέλαβε.

Με νέα πλέον δυναμική και συλλογικές προσπάθειες, οι οποίες θα συνεχιστούν, ο Παναθηναϊκός γίνεται πιο δυνατός να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις που βρίσκονται μπροστά του».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Πρόβλημα» με Χατζηγιοβάνη στον Παναθηναϊκό - Τι δεν άρεσε καθόλου στους Πράσινους


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ