Facebook Pixel Λάβρος Κούγιας στο Sportdog κατά παράγοντα της ΑΕΚ, Λάμπρου και Μελισσανίδη
| 2018-10-09 10:51:00

Βόμβες Κούγια: «Στημένο, πουλημένη η Ξάνθη - Aυτός κρύβεται πίσω από διαιτησίες, είναι της ΑΕΚ»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Βόμβες Κούγια: «Στημένο, πουλημένη η Ξάνθη - Aυτός κρύβεται πίσω από διαιτησίες, είναι της ΑΕΚ»

Χείμαρρος το αφεντικό της ΑΕΛ μετά τη διαιτητική σφαγή στα Πηγάδια.

Ο κακός χαμός έχει γίνει από το βράδυ της Δευτέρας λόγω της σφαγιαστικής διαιτησίας που αντιμετώπισε η ΑΕΛ στο παιχνίδι με την Ξάνθη στα Πηγάδια. Ο Αλέξης Κούγιας ξέσπασε στη δημόσια τηλεόραση κατηγορώντας την ακριτική ομάδα, τον διαιτητή, ενώ αναφέρθηκε και στον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Μία μέρα μετά ο διάσημος ποινικολόγος και ιδιοκτήτης των «βυσσινί» μίλησε στο Sportdog και ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικός. «Σήμερα μέχρι το μεσημέρι θα καταγγείλω με ονοματεπώνυμο ποιος κρύβεται πίσω απ' όλες τις διαιτησίες που έχουν σχέση με ομάδες που διεκδικούν την Ευρώπη μέχρι τις ομάδες που είναι τρεις ή τέσσερις και κινδυνεύουν για υποβιβασμό. Φυσικό πρόσωπο θα καταγγείλω. Είναι πρόσωπο το οποίο είναι κατηγορούμενο στο Κοριόπολις. Είναι άμεσος συνεργάτης της ΑΕΚ. Και είναι ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω απ' όλες τις εκλογές των ΕΠΣ που συμμετείχαν μπράβοι και δωροδοκίες. Είναι ήδη καταδικασμένος σε πρώτο βαθμό για στημένους αγώνες και η συμμετοχή του σε αυτές τις αναμετρήσεις δεν είναι μόνο για τις ομάδες και τις θέσεις που θα καταλάβουν αλλά και με το στοίχημα», σχολίασε αρχικά.

Στη συνέχεια εξήγησε γιατί κατά τη γνώμη του είναι ύποπτη η διαιτησία στο ματς της Ξάνθης. «Η διαιτησία του Λάμπρου είναι αδύνατον να μην έχει σχέση με το στοίχημα. Και είναι αδύνατο αυτός ο διαιτητής κατά την κρίση μου να μην ελεγχθεί. Τόσο ο Λάμπρου όσο και ο βοηθός Γιαννικός που έκοψε με δύο ανύπαρκτα οφσάιντ τους ποδοσφαιριστές μας, στο πρώτο ημίχρονο. Αυτοί είναι αδύνατον κατά την κρίση μου να μην ελέγχονται στο παράνομο στοίχημα. Είναι πρωτοφανείς οι υποδείξεις που έκαναν και αυτό αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι εκτός από την εγκληματική ενέργεια του διαιτητή να μας αφήσει με 9 παίκτες και εκτός των συμπεριφορών του επόπτη που έκοψε δύο φάσεις για γκολ είναι βέβαιο, ότι οι άνθρωποι αυτοί είχαν σκοπό να τελειώσουν το παιχνίδι με άσο. Γι'αυτό και ο διαιτητής έδωσε και το πέναλτι που ήταν 5 μέτρα έξω από την περιοχή», τόνισε.

Υπονοείτε ότι το παιχνίδι ήταν ύποπτο; «Και βέβαια ήταν στημένο και θα κάνουμε μήνυση. Και θα κατονομάσουμε τα πρόσωπα. Γνωρίζουμε τη σχέση του Λάμπρου με το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως γνωρίζουμε τη σχέση του με τον Θωμά Μητρόπουλο από χρόνια. Ο Λάμπρου είναι διαιτητής Ευβοίας μεν αλλά κατοικεί χρόνια στην Αθήνα», απαντά.

Ερωτηθείς να κατονομάσει το πρόσωπο που κατηγορεί αποκάλυψε, ότι το βράδυ της Δευτέρας επικοινώνησε μαζί του. «Το συγκεκριμένο πρόσωπο είναι τόσο βρώμικο και τόσο δολοπλόκο. Είναι γνωστός. Είναι αυτός που οργάνωνε ουσιαστικά όλο το κύκλωμα της ΕΠΟ στο Κοριόπολις. Μου οφείλει το γεγονός ότι είναι εκτός φυλακών λόγω της ευσπλαχνίας μου για την οικογένειά του. Χθες το βράδυ με πήρε από ένα τηλέφωνο που αρχίζει από 6908 και με βρώμικο τρόπο προσπάθησε να στρέψει τις υποψίες μου για αυτήν την αισχρή διαιτησία στον Ιβάν Σαββίδη και στον ΠΑΟΚ, αφήνοντας το υπονοούμενο, ότι η Ξάνθη έχει πωληθεί στον ηγέτη του Δικεφάλου του Βορρά μέσω παρένθετου προσώπου», ανέφερε.

Γιατί αναφερθήκατε στις δηλώσεις στην ΕΡΤ στον Δημήτρη Μελισσανίδη; «Τον Μελισσανίδη, τον οποίο έχω ευεργετήσει στο παρελθόν κατ' επανάληψη, δεν τον υπολογίζω καθόλου».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags