Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καυτός» διάλογος Βράνιες-Σαββίδη στο Instagram – «Έλα στον ΠΑΟΚ»! (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-09 17:42:00

«Καυτός» διάλογος Βράνιες-Σαββίδη στο Instagram – «Έλα στον ΠΑΟΚ»! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
«Καυτός» διάλογος Βράνιες-Σαββίδη στο Instagram – «Έλα στον ΠΑΟΚ»! (ΦΩΤΟ)

Φοβερές ατάκες και για… Χατσερίδη!

Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε σχόλιο σε ανάρτηση του Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς, με τον Γιώργο Σαββίδη να ανοίγει διάλογο με τον πρώην άσο της ΑΕΚ.

Ο παράγοντας του ΠΑΟΚ κάλεσε τον Βράνιες να έρθει στον Δικέφαλο, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό χωρίς αυτόν, ενώ ο Βόσνιος απάντηση ότι οι Θεσσαλονικείς έχουν τον Χατσερίδη, που είναι δέκα φορές καλύτερος από εκείνον!

«Αδερφέ, είσαι στη σελίδα του Πρίγιοβιτς περισσότερες φορές και από εμένα. Βλέπω ότι αρχίζεις να μας συμπαθείς. Τα τατουάζ σου δεν θα είναι πρόβλημα για εμάς, έχουμε τον... μάστερ Γιώργο Μαυρίδη σε αυτά.Έλα στον ΠΑΟΚ», τόνισε αρχικά ο Γιώργος Σαββίδης.

Η απάντηση του Βόσνιου ήταν άμεση: «(σ.σ γελάει) Δεν με χρειάζεστε. Έχετε το Χατσερίδη που είναι δέκα φορές καλύτερος από μένα. Όλα καλά;»

Ακολούθησε νέα ανάρτηση από τον Σαββίδη που ανέφερε τα εξής: «Αυτός είναι…τανκ. Εσύ είσαι διαφορετικός. Όσο είμαστε πρώτοι όλα είναι καλά. Ελπίζω με τη βοήθεια του Θεού να παραμείνουμε πρώτοι μέχρι το τέλος. Μας λείπεις από το ελληνικό πρωτάθλημα, είναι βαρετό...».

Ο πρώην άσος της ΑΕΚ έγραψε στη συνέχεια ότι «Παίζω σε κάθε παιχνίδι, τώρα πήρα μια κόκκινη κάρτα. Ξέρω πως χωρίς εμένα το ελληνικό πρωτάθλημα είναι βαρετό», με τον Γιώργο Σαββίδη να απαντάει πως: «Δεν είναι Ελλάδα εκεί, καλή τύχη σε σένα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags