Facebook Pixel Sportdog.gr | «Πράσινος» διευθυντής αποκαλύπτει: «Αυτοί θα κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟ - Υποψήφιος πρόεδρος ο...»
| 2018-10-09 18:00:00

«Πράσινος» διευθυντής αποκαλύπτει: «Αυτοί θα κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟ - Υποψήφιος πρόεδρος ο...»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
«Πράσινος» διευθυντής αποκαλύπτει: «Αυτοί θα κάνουν κουμάντο στον ΠΑΟ - Υποψήφιος πρόεδρος ο...»

Απαντήσεις για όλα τα καυτά ερωτήματα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό. Όπως ενημερωθήκατε από το sportdog το πρωί της Τρίτης, ο Παϊρόζ απέκτησε το 50% μετοχών της πράσινης ΠΑΕ, η οποία και επισημοποιήθηκε μέσω ανακοίνωσης του Γιάννη Αλαφούζου. «Επισημοποιήθηκε ότι υπάρχει συμφωνία. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε ένα επίσημο στοιχείο μετά από πολύ καιρό. Είναι μία επισημοποίηση της εισόδου του Παϊρόζ», σχολιάζει στο Sportdog ο Διονύσης Δεσύλλας.

Ποια είναι τα επόμενα βήματα; «Αυτό που μένει είναι η ΠΑΕ Παναθηναϊκός να βρει το φως του χρήματος από τον Ταϋλανδό. Το show me the money που λέμε. Υπενθυμίζω η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ήταν για 10 εκατομμύρια. Μένει επίσης να μάθουμε ποιο θα είναι το μετοχικό σχήμα της εταιρείας. Ο Παϊρόζ ξέρουμε παίρνει τις μισές μετοχές, το 10% είναι του Ερασιτέχνη και τις υπόλοιπες μοιράζεται ο Γιάννης Αλαφούζος με κάποιους μικρομετόχους. Είναι απορίας άξιον ποιους ανθρώπους θα εμπιστευθεί στη διοίκηση της ομάδας. Πόσους θα βάλει; Θα είναι τρεις ή τέσσερις; Ποιος θα είναι ο νέος πρόεδρος. Υπάρχουν ονόματα που έχουν ακουστεί όπως του κυρίου Λεκάκου. Φαίνεται πάντως ότι με βάση την ανακοίνωση πάμε σε ένα μοντέλο συνιδιοκτησίας. Άρα ο Παϊρόζ για να πάρει όλη την ΠΑΕ θα πρέπει να βάλει περισσότερα χρήματα με ΑΜΚ», απαντά ο διευθυντής του panathinaikos24.com.

Είναι ξεκάθαρο ποιος θα κάνει το κουμάντο στην ομάδα; «Πρέπει να τα δούμε όλα αυτά. Από τη στιγμή που μπαίνει ο Παϊρόζ και ο Γιάννης Αλαφούζος έχει εκφράσει επανειλημμένως, ότι θέλει να απεμπλακεί, προφανώς το κουμάντο κάνει ο Παϊρόζ. Κατά τη γνώμη μου πρέπει να γίνει μία συνέντευξη Τύπου με παρόντες όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και να μιλήσουν ανοιχτά προς τον κόσμο. Δηλαδή ποιες είναι οι λεπτομέρειες της συμφωνίας, τι θα γίνει από εδώ και πέρα, πως θα κινηθεί ο Παναθηναϊκός, ποιοι είναι οι στόχοι και τα θέλω της νέας διοίκησης. Πόσα λεφτά θα μπούνε τελικά; Τι γίνεται με το γήπεδο που είναι ένα καυτό ζήτημα; Όλα αυτά χρειάζονται απαντήσεις», τονίζει.

Ποιο είναι το κλίμα στην ποδοσφαιρική ομάδα τώρα που έχουμε εξελίξεις; «Η ομάδα συνεχίζει ανεπηρέαστη και το έχει δείξει. Τα παιδιά κάνουν τη δουλειά τους. Το θέμα είναι να υπάρχει μία κανονικότητα στις πληρωμές και να μην επιδρά αρνητικά ό,τι συμβαίνει στο συγκρότημα του Γιώργου Δώνη. Προφανώς και αν υπάρχει μία διοικητική σταθερότητα στον Παναθηναϊκό, με έναν νέο μεγαλομέτοχο, θα είναι ευχάριστο για όλους. Η ομάδα ακολουθεί το πλάνο που έχει θέσει. Τώρα αν προκύψουν παραπάνω χρήματα για να γίνει ανταγωνιστικότερη με μεταγραφές, εννοείται ότι θα είναι ευχάριστο νέο για τον προπονητή», αναφέρει.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags