Facebook Pixel ΠΑΟΚ: Μεγάλη απόσταση στις διαπραγματεύσεις με Μπίσεσβαρ
| 2018-10-11 21:43:00

Νέα ρουκέτα στην Τούμπα - Τα διαλύει όλα, τα έχει «πάρει» ο ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Ουάρντα!

του Λάζαρου Γεωργίδη
Νέα ρουκέτα στην Τούμπα - Τα διαλύει όλα, τα έχει «πάρει» ο ΠΑΟΚ - Δεν είναι ο Ουάρντα!

Τεράστιο θέμα σκάει στη Θεσσαλονίκη, τα πάντα ανοιχτά.

Το θέμα του Ντιέγκο Μπίσεσβαρ αποτελεί προτεραιότητα για τον ΠΑΟΚ, αφού το συμβόλαιο του Ολλανδού ολοκληρώνεται το καλοκαίρι και στόχος του Δικεφάλου είναι η ανανέωσή του.

Οι δύο πλευρές έχουν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, με τα σχετικά ρεπορτάζ να αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος προσφέρει στον παίκτη συμβόλαιο ανάλογο του τωρινού, αλλά με την προσθήκη ορισμένων μπόνους που ανεβάζουν τις αποδοχές του.

Σύμφωνα, πάντως, με πληροφορίες του Sportdog.gr, το οικονομικό αποτελεί σημαντικό «αγκάθι» στις συζητήσεις μέχρι στιγμής. Ο Ολλανδός φέρεται να έχει απαιτήσεις που αγγίζουν τα διπλά από αυτά που δίνει ο ΠΑΟΚ, γεγονός που δημιουργεί μεγάλη απόσταση στο πρώτο στάδιο των διαπραγματεύσεων.

Ο Μπίσεσβαρ είναι πολύτιμος στο ρόστερ της ομάδας και αγαπητός σε όλους στην Τούμπα. Η διοίκηση του Δικεφάλου θέλει να βρεθεί η «χρυσή τομή», ωστόσο το πρόβλημα είναι πως ο Ολλανδός θα έχει πατήσει τα 31 το καλοκαίρι. Η ηλικία του Μπίσεσβαρ σε συνδυασμό με το υψηλό συμβόλαιο που ζητά αυξάνουν κατακόρυφα τον παράγοντα του ρίσκου στην περίπτωσή του.

Οι διοικούντες του Δικεφάλου φέρονται να μη θέλουν να κάνουν υπερβολές με το συμβόλαιο του Ολλανδού και όλα δείχνουν να είναι ανοιχτά. Με βάση τα τωρινά δεδομένα -τα οποία βέβαια μπορούν να διαφοροποιηθούν- ο Μπίσεσβαρ καλείται να αποφασίσει εάν θα μείνει στον ΠΑΟΚ με μια μικρή αύξηση αποδοχών ή αν θα κυνηγήσει τον διπλασιασμό των απολαβών του σε ομάδα του εξωτερικού.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags