Facebook Pixel Sportdog.gr | «Μαχαίρια» στον Παναθηναϊκό - Ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο - «Φονικές» ατάκες!
| 2018-10-11 22:47:00

«Μαχαίρια» στον Παναθηναϊκό - Ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο - «Φονικές» ατάκες!

του Νίκου Στεργίου
«Μαχαίρια» στον Παναθηναϊκό - Ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο - «Φονικές» ατάκες!

Ποιοι είναι οι πρωταγωνιστές της ιστορίας; Θα μάθεις με ένα κλικ.

Ο Γιάννης Αναστασίου επέστρεψε στην επικαιρότητα με αφορμή μία μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε σε αθλητικό ραδιόφωνο και στην οποία μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην θητεία του στον Παναθηναϊκού και στα δημοσιεύματα που υπήρχαν σχετικά με την «κόντρα» του με τον Νίκο Νταμπίζα.

Μάλιστα, ο Έλληνας προπονητής αποκάλυψε ότι δεν ήξερε τίποτα τότε για την επικείμενη αποχώρησή του «Ντάμπι» από το Τριφύλλι και σημείωσε ότι ενημερώθηκε μέσω mail για την απόλυση ενός εκ των άμεσων συνεργατών του.

Άνθρωποι πάντως που γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις από όσα είχαν γίνει τότε στον σύλλογο, εμφανίζονται βέβαιοι πως δεν υπάρχει περίπτωση να μην γνώριζε ο Αναστασίου για την απόλυση του Νταμπίζα και σημειώνουν ότι οι σχέσεις τους είχαν φτάσει σε οριακό σημείο.

Όλοι άλλωστε γνώριζαν πως Νταμπίζας και Αναστασίου, στην δεύτερη κοινή τους θητεία στο Τριφύλλι, είχαν «ψυχρανθεί» πάρα πολύ, με συνέπεια ο τεχνικός διευθυντής να έχει περιθωριοποιηθεί τελείως και να περνάνε ελάχιστα πράγματα πλέον από τη δικαιοδοσία του.

Μάλιστα, άνθρωποι που ήταν κοντά στον «Ντάμπι», έλεγαν ακόμα και ότι ο Αναστασίου του… ροκάνιζε την καρέκλα, κάτι φυσικά που ποτέ δεν επιβεβαιώθηκε, ενώ θα πρέπει να σημειώσουμε πως όλα αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Οι Νταμπίζας και Αναστασίου μπορεί να μην έχουν τις καλύτερες σχέσεις, όμως ο έμπειρος παράγοντας επέστρεψε στο Τριφύλλι ως άμεσος συνεργάτης του Γιώργου Δώνη, αποκατέστησε πλήρως τις σχέσεις του με την διοίκηση και ο Γιάννης Αλαφούζος μπορεί να αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος που του έδωσε για δεύτερη φορά τα κλειδιά της ομάδας!  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags