Facebook Pixel Αποκάλυψη: «Τυφώνας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σαρώνει τα πάντα - «Ρουκέτα» σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό
| 2018-10-12 11:50:00

Αποκάλυψη: «Τυφώνας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σαρώνει τα πάντα - «Ρουκέτα» σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

του Λάζαρου Γεωργίδη
Αποκάλυψη: «Τυφώνας» στο ελληνικό ποδόσφαιρο, σαρώνει τα πάντα - «Ρουκέτα» σε ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό

Τι ειπώθηκε στη συνάντηση με UEFA-FIFA, απειλή δίχως προηγούμενο.

Πολύ λίγα πράγματα διέρρευσαν από τη χθεσινοβραδινή συνάντηση κορυφής των ανθρώπων της UEFA και της FIFA με τους εκπροσώπους των μεγάλων ομάδων, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Ολυμπιακού, πέραν από το ότι οι δύο πλευρές συζήτησαν σε καλό κλίμα και χωρίς εντάσεις για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Κάτι που έγινε γνωστό ήταν πως η πλευρά του Δικεφάλου αιτήθηκε να σφυρίζουν ξένους διαιτητές σε όλα παιχνίδια της Super League, ένα αίτημα, πάντως, που έχουν καταθέσει εδώ και πολύ καιρό οι «ασπρόμαυροι», όπως κι άλλες ομάδες της μεγάλης κατηγορίας, ενώ ο Δικέφαλος ήταν αυτός που είχε προτείνει πρώτος και τη λειτουργία του VAR στο ελληνικό ποδόσφαιρο (αναλαμβάνοντας και τα έξοδα κατά δήλωση του Ιβάν Σαββίδη).

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η πλευρά των ξένων αξιωματούχων ήταν πολύ σκληρή απέναντι στις ελληνικές ομάδες. Μάλιστα, η προειδοποίηση προς όλους για να ρίξουν τους τόνους ήταν έγινε σε αυστηρούς τόνους.

Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι ότι οι άνθρωποι της ευρωπαϊκής και της παγκόσμιας ομοσπονδίας έριξαν στο τραπέζι ένα «plan b» σε περίπτωση που δε «συμμορφωθούν» οι ισχυροί του ελληνικού ποδοσφαίρου. Και όπως τους ξεκαθαρίστηκε θα τεθεί ανά πάσα στιγμή σε λειτουργία, χωρίς την έγκρισή τους, αν δε βοηθήσουν από την πλευρά τους να αλλάξουν τα δεδομένα. 

Δεν έγινε γνωστό τι ακριβώς περιλαμβάνει αυτό το «plan b», ενδεχομένως να πρόκειται ξανά για τον «μπαμπούλα» του Grexit, ωστόσο οι τρεις μεγάλοι πήραν το «μήνυμα» ότι δεν έχουν άλλα περιθώρια και πως την επόμενη φορά που θα ρίξουν λάδι στη φωτιά, τότε θα αναλάβει δράση η UEFA και FIFA, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό. 

Πάντως, την ίδια ώρα, στο διοικητήριο της ΕΠΟ κυκλοφορούν φήμες που προκαλούν… τρόμο. Από την άποψη ότι υπάρχει πρόθεση η κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο να ανατραπεί με κάθε κόστος και γι’ αυτό λέγεται ότι υπάρχουν έτοιμες αποφάσεις που αν υλοποιηθούν θα φέρουν… τυφώνα στο χώρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ποιος Αναστασιάδης; Όνομα-βόμβα για τον πάγκο της Εθνικής - Τεράστια καριέρα, έχει πάει Ολυμπιακό

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags