Facebook Pixel Νέα «βόμβα» στην ΑΕΚ μετά το -3 - Στον αέρα top όνομα, τα σπάει με Τίγρη - Φήμες για... νέο Λάζαρο!
| 2018-10-13 09:30:00

Ποιο -3; Αυτή είναι βόμβα στην ΑΕΚ - Στον αέρα top όνομα, τα σπάει με Τίγρη - Θα γίνει... Λάζαρος;

του Γιώργου Θεοδωράκη
Ποιο -3; Αυτή είναι βόμβα στην ΑΕΚ - Στον αέρα top όνομα, τα σπάει με Τίγρη - Θα γίνει... Λάζαρος;

Απίστευτες εξελίξεις με βασικό ξένο. Αν το δούμε κι αυτό...

Στασιμότητα επικρατεί στο θέμα του Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ. Είναι απορίας άξιον τι συμβαίνει στην υπόθεση του Πορτογάλου μέσου, του οποίου η ανανέωση φαινόταν σχεδόν σίγουρη, τα δεδομένα, όμως, δείχνουν το αντίθετο. Γιατί ο μάνατζερ του παίκτη είχε έρθει στην Ελλάδα, αλλά από τις συζητήσεις που έγιναν δεν προέκυψε καμία διάθεση για συμφωνία, έστω και σε ανεπίσημο επίπεδο.

Το ζήτημα παραμένει στον αέρα κάτι που δείχνει και η πτωτική πορεία που έχει φέτος ο 28χρονος μέσος. Ο Aντρέ Σιμόες παίζει στη σκιά του παλιού του εαυτού, κάνει πολλά λάθη, τα οποία ήταν εμφανέστατα στα δύο τελευταία παιχνίδια με Μπενφίκα για το Champions League και Ολυμπιακό.

Ο παίκτης, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, θέλει υπερδιπλάσιο συμβόλαιο από αυτό που αμείβεται αυτή τη στιγμή στην ΑΕΚ. Φυσικά, ο Δημήτρης Μελισσανίδης, που τηρεί παραδοσιακά αυστηρή οικονομική πολιτική, προκειμένου η ομάδα να διατηρείται υγιής σε οικονομικό επίπεδο, δεν προτίθεται να κάνει τόσο μεγάλη υπέρβαση για τον Πορτογάλο.

Την ίδια στιγμή, για τον μέσο της Ένωσης ρεπορτάζ υποστήριζαν ότι τον έχουν βάλει στο μάτι ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Ωστόσο, στον Δικέφαλο ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν είναι μεγάλος θαυμαστής του ποδοσφαιριστή, καθώς θεωρεί ότι δεν μπορεί να του κάνει τη δουλειά που θέλει στο κέντρο. Στον Πειραιά βλέπουν ως τροχοπέδη την ηλικία, τα χαρακτηριστικά, αλλά και τα χρήματα που απαιτεί για να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Το μόνο δέλεαρ για Θεσσαλονικείς και Πειραιώτες είναι ότι ο Αντρέ Σιμόες αποτελεί παίκτη ενός μεγάλου εχθρού. Ειδικά αν ο Πορτογάλος φορέσει τα ερυθρόλευκα θα είναι άλλο ένα σοβαρό επικοινωνιακό πλήγμα για την ΑΕΚ, μετά τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο. Λέτε;

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags