Σοβαρότατα παράπονα από την διαιτησία στο φετινό πρωτάθλημα έχουν στον Ολυμπιακό, οι οποίοι θυμίζουμε ήταν ιδιαιτέρως ενοχλημένοι και από τις αποφάσεις του Κριστόφερσεν στο πρόσφατο ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.
Τα παράπονά τους μετέφεραν οι Πειραιώτες και στη συνάντηση που είχαν οι εκπρόσωποι της Big-4 με τους ανθρώπους της ΟΥΕΦΑ και της ΦΙΦΑ, όπου ζήτησαν ξένους διαιτητές παντού, αλλά και την αποπομπή των Τριτσώνη – Κουκουλάκη!
Στον Ολυμπιακό όμως δεν σταμάτησαν εκεί, καθώς όπως «βγαίνει» από το ρεπορτάζ, κατήγγειλαν ονομαστικά και τους Γιάννη Παπαδόπουλο και Θωμά Μητρόπουλου, σημειώνοντας πως αυτοί «ελέγχουν την διαιτησία»!
Ακόμη ο Ολυμπιακός κατήγγειλε τον τρόπο που η ΕΠΟ επικοινωνεί διάφορες καταστάσεις και ζήτησε να απομακρυνθεί άμεσα ο Ιάκωβος Φιλιππούσης, κάτι στο οποίο συμφώνησε και ο ΠΑΟΚ.
Επίσης τονίστηκε ξανά το ζήτημα των υπέρογκων μισθών και το ότι από 60 άτομα φτάσαμε τα 100 σε προσωπικό στην ΕΠΟ!
Super League
Premier League
Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων
Champions League
Europa League
UEFA Conference League
Bundesliga
Serie A
La Liga
Ligue 1
Superleague 2
Κύπελλο Ελλάδας
Euroleague
Basket League
NBA
Eurocup
Basketball Champions League
Volley
Tennis
Πόλο
Στίβος
Αυτοκίνητο