Facebook Pixel Sportdog.gr | Μία... ανάσα από μεταγραφάρα ο Μπακασέτας - Θα γίνει «συμπαίκτης» με... Φορτούνη και Πέλκα!
| 2018-10-14 16:06:00

Μία... ανάσα από μεταγραφάρα ο Μπακασέτας - Θα γίνει «συμπαίκτης» με... Φορτούνη και Πέλκα!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Μία... ανάσα από μεταγραφάρα ο Μπακασέτας - Θα γίνει «συμπαίκτης» με... Φορτούνη και Πέλκα!

Ένα ακόμα τρελό σενάριο για την ομάδα που αγοράζει τα... πάντα από την Ελλάδα.

Ο Τάσος Μπακασέτας διανύει πιθανότατα το καλύτερό διάστημά της καριέρας του στην ΑΕΚ. Ο Έλληνας άσος βρίσκεται σε περίοδο μεγάλης φόρμας, κάτι που απέδειξε με σπουδαίες εμφανίσεις σε συνεχόμενα ματς με ΟΦΗ, Μπενφίκα και Ολυμπιακό.

Στο ντέρμπι κόντρα στους Πειραιώτες, μάλιστα, ο Μπακασέτας ήταν ο κορυφαίος παίκτης της Ένωσης, ενώ πέτυχε και το γκολ, με το οποίο η ομάδα του ισοφάρισε στο 90'.

Το γεγονός ότι δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του με την ΑΕΚ και παράλληλα έχει εκδηλώσει την επιθυμία του να παίξει στο εξωτερικό, «γεννά» διάφορα σενάρια για τον διεθνή μέσο, άλλα αληθή και άλλα όχι.

Στο ΟΑΚΑ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό βρέθηκαν scouts από πολλές ευρωπαϊκές ομάδες, με δημοσιεύματα να αναφέρουν ότι Στουτγκάρδη, Έμπολι και Νιούκαστλ ήρθαν στη χώρα μας για λογαριασμό του Μπακασέτα.

Πάντως, κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από προς το παρόν από πουθενά, ενώ παρουσιάζει ενδιαφέρον το γεγονός ότι βάσει την δημοσιευμάτων του Τύπου, τους τελευταίους μήνες η Στουτγκάρδη έχει βρεθεί... μια ανάσα από τους Φορτούνη, Πέλκα, Γαλανόπουλο και αισίως τον Μπακασέτα. Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, από όλους τους προαναφερθέντες μόνο ο Πέλκας εξετάστηκε σοβαρά από τη Στουτγκάρδη το περασμένο καλοκαίρι, όμως το θέμα δεν προχώρησε.

Η αιτία που τόσοι Έλληνες παίκτες συνδέονται με τον γερμανικό σύλλογο έγκειται στην παρουσία ενός συμπατριώτη μας, επιφορτισμένο με την παρακολούθηση παικτών από τη χώρα μας, στο τμήμα scouting της γερμανικής ομάδας. Η Στουτγκάρδη πάντα έχει άνθρωπό της στα μεγάλα παιχνίδια του ελληνικού πρωταθλήματος, αυτό όμως δεν συνεπάγεται αυτόματα ότι ετοιμάζει προτάσεις για τους παίκτες που τσεκάρονται. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Θα πέσει το σύμπαν με Μανόλο: «Μιλάω με Tίγρη και ανατριχιάζω, τότε επιστρέφω στην ΑΕΚ»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags