Facebook Pixel Sportdog.gr | Πυραυλοκίνητος ΠΑΟ - Κίνηση-ματ από Γιαννακόπουλο, πάει το τριφύλλι στο... Θεό - Ο Αλαφούζος θα...
| 2018-10-14 22:30:00

Πυραυλοκίνητος ΠΑΟ - Κίνηση-ματ από Γιαννακόπουλο, πάει το τριφύλλι στο... Θεό - Ο Αλαφούζος θα...

του Νίκου Στεργίου
Πυραυλοκίνητος ΠΑΟ - Κίνηση-ματ από Γιαννακόπουλο, πάει το τριφύλλι στο... Θεό - Ο Αλαφούζος θα...

"Βολίδα" οι εξελίξεις, θα... καμαρώνει ο Παύλος. 

Μετά την είσοδο του Παϊρόζ Πιεμπονγκσάντ στον Παναθηναϊκό ήρθε και η ομαλοποίηση των σχέσεων ανάμεσα στον Γιάννη Αλαφούζο και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο για να επανέλθει ακόμα περισσότερο η ηρεμία στο πράσινο στρατόπεδο.

Οι δύο άνδρες άφησαν στην άκρη τις όποιες διαφορές τους χώριζαν και αποφάσισαν να πορευθούν... εν ειρήνη, για το καλό του Παναθηναϊκού. Έτσι, λοιπόν, ήρθαν σε συμφωνία για ρύθμιση του χρέους ανάμεσα στην ΠΑΕ και τον Ερασιτέχνη κι έτσι το διάστημα της διχόνοιας φαίνεται πως πέρασε ανεπιστρεπτί στο Τριφύλλι.

Για την συγκεκριμένη εξέλιξη σας είχε ενημερώσει επανειλημμένως στο παρελθόν και το sportdog.gr, με την κίνηση των Αλαφούζου - Γιαννακόπουλου να γίνεται με γνώμονα το κοινό τους συμφέρον, αλλά και το συμφέρον του Παναθηναϊκού.

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δείχνουν καλύτερες από παλιότερα, πλέον και ο Γιάννης Αλαφούζος γνωρίζει πως η δυναμική του Γιαννακόπουλου μπορεί να τον βοηθήσει να βγει ακόμα πιο ενισχυμένος από την παρουσία του στην πράσινη ΠΑΕ, την ώρα που ακόμα δεν έχουν... φανεί τα λεφτά του Παϊρόζ στα ταμεία της ομάδας.

Όσο για τον ισχυρό άνδρας της ΚΑΕ και του Ερασιτέχνη, έχει κέρδος από όλη αυτή την κίνηση, καθώς η προσπάθειά του και η ιδέα του είναι για έναν ενιαίο και αδιαίρετο Παναθηναϊκό.

Όπως είναι λογικό και μόνο η παρουσία του Γιαννακόπουλου στα κοινά του Παναθηναϊκού αποτελεί παρακαταθήκη για το μέλλον της ομάδας και της γιγάντωσής της, έχοντας φυσικά πάντα στο πίσω μέρος του μυαλού του και το πρότζεκτ του Athens Alive, που στο μέλλον μπορεί να τον οδηγήσει στην είσοδό του στην ΠΑΕ, όπως δήλωσε προσφάτως και σε συνέντευξή του σε ελληνικό Μέσο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags