Facebook Pixel Δεν καταλαβαίνει τίποτα ο Μαρτίνς, «άκυρο» στη διοίκηση - Έτσι τους τρέλανε όλους, το έσωσε στο παρά ένα
| 2018-10-15 13:50:00

Δεν καταλαβαίνει ο Μαρτίνς, «άκυρο» στη διοίκηση - Έτσι τους τρέλανε όλους, το έσωσε στο παρά ένα

του Παναγιώτη Νικολάου
Δεν καταλαβαίνει ο Μαρτίνς, «άκυρο» στη διοίκηση - Έτσι τους τρέλανε όλους, το έσωσε στο παρά ένα

Έχει τρελό «μάτι» ο κόουτς. Ποιο είναι το... σατανικό του σχέδιο;

Το πιο «καυτό» όνομα στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού είναι ο Παπ Αμπού Σισέ, ο οποίος έκανε σούπερ εμφάνιση στο ντεμπούτο του με την εθνική Σενεγάλης απέναντι στο Σουδάν. Μάλιστα, ο νεαρός άσος των Ερυθρολεύκων εκτός από εξαιρετικός στα αμυντικά του καθήκοντα, πέτυχε κι ένα γκολ (το πρώτο στο 3-0), κάτι που προκάλεσε πολλά εγκωμιαστικά σχόλια στην πατρίδα του.

Όπως γράφεται, μάλιστα, στα «ερυθρόλευκα» ρεπορτάζ o Πέδρο Μαρτίνς σκέφτεται να τον μονιμοποιήσει στο κέντρο της άμυνας και να φτιάξει δίδυμο με τον Γιασίν Μεριά, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός πιστεύει πολύ στα προσόντα του νεαρού στόπερ.

Εξάλλου, ο προπονητής των Πειραιωτών ήταν αυτός που το καλοκαίρι εισηγήθηκε την παραμονή του Σενεγαλέζου άσου στο ρόστερ, όταν δέχθηκε σχετική ερώτηση από τη διοίκηση. Ο Παπ Αμπού Σισέ ήταν στη λίστα με τους υπό παραχώρηση παίκτες και, μάλιστα, στο λιμάνι είχαν βρει ομάδα να τον αγοράσει, έχοντας εντοπίσει ακόμα και το διάδοχό του.

Όμως, ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε «φρένο» στη συγκεκριμένη πώληση, ζητώντας από τους ανθρώπους του συλλόγου να δουλέψει με τον 21χρονο αμυντικό για να τον εξελίξει, δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στις ικανότητές του.

Μάλιστα, το πλάνο που έχει στο μυαλό του ο Πορτογάλος για τον Παπ Αμπού Σισέ προβλέπει τη σταδιακή ανάδειξη του παίκτη, όπως, δηλαδή, συνέβη μέχρι τώρα, καθώς ο νεαρός άσος δεν είχε από την πρώτη στιγμή φανέλα βασικού.

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού δε ήθελε να ρίξει από την αρχή στα βαθιά τον 21χρονο αμυντικό, προκειμένου να μην τον «κάψει» και χάσει την αξία του. Το σχέδιο του Πέδρο Μαρτίνς προβλέπει να δουλέψει με μεθοδικότητα πάνω στο πλούσιο ταλέντο του Σενεγαλέζου, με την ελπίδα ότι μέχρι το τέλος της σεζόν, με τη σωστή διαχείριση, θα τον έχει απογειώσει.

Υπάρχει, άλλωστε, η πεποίθηση στο λιμάνι πως ο Παπ Αμπού Σισέ έχει όλα τα φόντα για να εξελιχθεί το «next big thing» στον Ολυμπιακό και γιατί όχι να φέρει μελλοντικά μία πολύ μεγάλη πρόταση από το εξωτερικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Χαμός» ξαφνικά στον Ολυμπιακό με κορυφαίο όνομα - Έκανε «όργια» και ο Μαρτίνς τον...

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags