Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά το -3: Αυτοί την «τινάζουν» στον αέρα - Δραματικές εξελίξεις, άφωνοι όλοι
| 2018-10-15 17:45:00

Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά το -3: Αυτοί την «τινάζουν» στον αέρα - Δραματικές εξελίξεις, άφωνοι όλοι

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέο ΣΟΚ στην ΑΕΚ μετά το -3: Αυτοί την «τινάζουν» στον αέρα - Δραματικές εξελίξεις, άφωνοι όλοι

Νέοι μπελάδες, πώς θα αντιδράσουν οι Κιτρινόμαυροι αυτή την φορά;

Μπορεί στην ΑΕΚ να είναι άπαντες σοκαρισμένοι μετά την ποινή του -3, ωστόσο παράλληλα ασχολούνται και με άλλα «καυτά» θέματα της επικαιρότητας, όπως είναι αυτό των ανανεώσεων. Το κακό για την Ένωση είναι ότι οι περισσότερες υποθέσεις έχουν πάρει αρνητική τροπή, αν και ακόμα είναι πολύ νωρίς για τελικά συμπεράσματα.

Η τελευταία αφορά την περίπτωση του Έλντερ Λόπες, στον οποίο όντως έγινε νέα πρόταση με διαφοροποίηση των δεδομένων, κάτι που δεν άρεσε στον παίκτη. Η διοίκηση αποφάσισε να αντιπροτείνει στον Πορτογάλο συμβόλαιο για 2+1 χρόνια, αντί για «κλειστό» τριετές, κάτι που δυσαρέστησε τον ποδοσφαιριστή, μιας και άλλαξε η αρχική συμφωνία. Μένει να δούμε, λοιπόν, αν στις επόμενες συζητήσεις θα βρεθεί η χρυσή τομή, καθώς, πλέον, δεδομένα δε μιλάμε για… κλεισμένη υπόθεση όπως συνέβαινε μέχρι πρόσφατα. 

Παράλληλα, πολύ μεγάλη παραμένει η διαφορά και με τον Αντρέ Σιμόες. Η διοίκηση δεν πλησιάζει στις απαιτήσεις του Πορτογάλου, ειδικά μετά το κακό του φετινό ξεκίνημα, με αποτέλεσμα σε αυτή τη φάση να μην υπάρχει κοινό σημείο επαφής. Μάλιστα, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η συγκεκριμένη εξέλιξη μπορεί να βάλει στο παιχνίδι τόσο τον Ολυμπιακό, όσο και τον ΠΑΟΚ, περισσότερο για επικοινωνιακούς λόγους, μιας και ο παίκτης δεν έχει θερμούς υποστηρικτές στις δύο ομάδες.  

Δύσκολη φαντάζει η παραμονή ενός ακόμα βασικού άσου, του Τάσου Μπακασέτα, ο οποίος δεν έχει οικονομική διαφορά με την ΑΕΚ, ωστόσο επιθυμεί να πάει στο εξωτερικό. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο παίκτης έχει όνειρο μια μεταγραφή εκτός συνόρων και μετά το εντυπωσιακό φετινό του ξεκίνημα μπορεί να το πετύχει. 

Αβέβαιη είναι και η περίπτωση του Ροντρίγκο Γκάλο, αν και εκτιμάται ότι μάλλον ο Βραζιλιάνος μετά από συζητήσεις θα συμφωνήσει με την Ένωση, ενώ η πιο εύκολη υπόθεση αυτή τη στιγμή μοιάζει αυτή του Βασίλη Λαμπρόπουλου, για τον οποίο φαίνεται ότι απομένει μια… τυπική συνάντηση για να πέσουν οι υπογραφές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Απίθανη «κιτρινόμαυρη» επίθεση - «Ντου» σε ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό, Superleague - «Χτύπημα» για όνομα-κόλαση

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags