Facebook Pixel Φορτούνης και Πέλκας «ξεμπρόστιασαν» τον Σκίμπε - «Άκυρο» των διεθνών στον... - «Βράζει» ο Ολυμπιακός
| 2018-10-16 10:48:00

Φορτούνης και Πέλκας «ξεμπρόστιασαν» Σκίμπε - «Άκυρο» των διεθνών στον... - «Βράζει» ο Ολυμπιακός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Φορτούνης και Πέλκας «ξεμπρόστιασαν» Σκίμπε - «Άκυρο» των διεθνών στον... - «Βράζει» ο Ολυμπιακός

Θα κάνει το «μπαμ» η ΕΠΟ με τον διάδοχο του Γερμανού;

H εθνική ομάδα γνώρισε την ήττα στον «τελικό» απέναντι στη Φινλανδία, έχασε κάθε ελπίδα για την πρώτη θέση στον όμιλό της και, πλέον, ο Μίκαελ Σκίμπε είναι με την πλάτη στον τοίχο.

Ο Γερμανός τεχνικός παρουσίασε ένα σύνολο χωρίς αρχή, μέση και τέλος, ενώ οι περισσότεροι διεθνείς έδειξαν πολύ κακή αγωνιστική εικόνα, κάτι που οφείλεται σε μεγάλο βαθμό στον προπονητή, ο οποίος εδώ και καιρό έχει χάσει τα αποδυτήρια και τη στήριξη των παικτών του, όπως σας έχουμε γράψει σε πολλά ρεπορτάζ (ανατρέξτε στα σχετικά links ΕΔΩ).

Η εμφάνιση των περισσότερων ποδοσφαιριστών ήταν αποκαρδιωτική κι αυτό επιβεβαιώνει πως δεν υπάρχει, πλέον, καμία χημεία με τον ομοσπονδιακό τεχνικό, ενώ και τα νεύρα που έβγαλαν αρκετοί διεθνείς στον αγωνιστικό χώρο δείχνουν το κλίμα που επικρατεί στο εσωτερικό της «γαλανόλευκης».

Πιο ενδεικτική ήταν η φάση που ο Κώστας Φορτούνης «πλακώθηκε» με τον Δημήτρη Πέλκα για μία πάσα, ένα συμβάν ανεπίτρεπτο για εθνική ομάδα που αποδεικνύει ότι στα αποδυτήρια η κατάσταση έχει ξεφύγει και προφανώς ο Μίκαελ Σκίμπε δεν είναι σε θέση να βάλει τάξη.

Έκπληξη, Τσάνας, Άγγελος

Όλα δείχνουν, λοιπόν, ότι ο Γερμανός τεχνικός μετράει μέρες στον πάγκο της Ελλάδας, αν και κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει να γίνει η έκπληξη από τους ανθρώπους της ΕΠΟ. Από την άποψη να αποφασίσουν να πάνε μέχρι τέλους με τον Μίκαελ Σκίμπε, έτσι ώστε να μην «κάψουν» σε αυτή τη φάση τον διάδοχό του. 

Πάντως, σε περίπτωση που αναζητηθεί υπηρεσιακή λύση, τότε δεν αποκλείεται την ομάδα να αναλάβει ξανά ο Κώστας Τσάνας, ο οποίος είναι ο βοηθός του Γερμανού τεχνικού και γνωρίζει άριστα την Εθνική ομάδα.

Εξάλλου, η πιο εύκολη επιλογή από την εγχώρια αγορά, ο Άγγελος Αναστασιάδης, είναι μία λύση που μπορεί να προκαλέσει αντιδράσεις, όπως σας έχουμε ξαναγράψει κατά το παρελθόν, λόγω της σύνδεσης που έχει ο Έλληνας τεχνικός με τον ΠΑΟΚ και τον Ιβάν Σαββίδη. Συν του ότι οι περισσότεροι διεθνείς δεν πρόκειται να «εγκρίνουν» τον έμπειρο προπονητή.  

Τα… στρατόπεδα για Σκίμπε

Στο μεταξύ, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει σήμερα ποια είναι η στάση των οπαδικών εφημερίδων για την εθνική ομάδα, η οποία «μαρτυράει» ενδεχομένως και τις προθέσεις που υπάρχουν στα «στρατόπεδα» των μεγάλων ομάδων. Ο «Πρωταθλητής», για παράδειγμα, είναι το μόνο φύλλο που εξαπολύει σφοδρή επίθεση για την εικόνα της Εθνικής, θεωρώντας υπεύθυνη την ΕΠΟ και κάνει λόγο για «διάλυση».

Από την άλλη, οι εφημερίδες της Θεσσαλονίκης, δεν παίρνουν θέση. Η «Metrospost» κάνει μία τυπική πολύ μικρή αναφορά, ενώ η «Fair Play» δεν παίζει καθόλου στο πρωτοσέλιδο την ήττα της «γαλανόλευκης». Ένα μικρό «χτύπημα» έχει και η «Ώρα», κάνοντας λόγο για «απογοητευτική» εθνική, με φωτογραφία του Μίκαελ Σκίμπε, χωρίς, όμως, άλλα σχόλια (δείτε τα ΕΔΩ).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: «Βόμβες» Αλέφαντου για Εθνική, Σκίμπε, ΕΠΟ - «Ξεσκίζει» Μήτρογλου - Γιατί τα «χώνει» στον... Σαββίδη

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags