Facebook Pixel Ξαφνική «ρουκέτα» στον Μαρτίνς - Αυτός «στέλνει» τον Πορτογάλο - Έτσι «καθαρίζει» ο Μαρινάκης
| 2018-10-17 13:40:00

Ξαφνική «ρουκέτα» στον Μαρτίνς - Αυτός «στέλνει» τον Πορτογάλο - Έτσι «καθαρίζει» ο Μαρινάκης

του Παναγιώτη Νικολάου
Ξαφνική «ρουκέτα» στον Μαρτίνς - Αυτός «στέλνει» τον Πορτογάλο - Έτσι «καθαρίζει» ο Μαρινάκης

Απρόσμενη εξέλιξη στον Ολυμπιακό. Κάνουν όλοι τον σταυρό τους...

Ο Χασάν «Κόκα» στάθηκε άτυχος στο ματς της Αιγύπτου απέναντι στη Ζουαζιλάνδη, καθώς στο 86ο λεπτό αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο όντας τραυματίας, ενώ νωρίτερα είχε δώσει την ασίστ για το δεύτερο γκολ της ομάδας του (νίκη με 2-0).

Οι πρώτες πληροφορίες από το ιατρικό επιτελείο της εθνικής ομάδας της Αιγύπτου ανέφεραν -σύμφωνα με τα τοπικά Μέσα- ότι ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού υπέστη τράβηγμα και θα μείνει εκτός δράσης για τρεις εβδομάδες.

Στο λιμάνι έχουν εμπιστοσύνη στο ιατρικό τιμ της εθνικής Αιγύπτου, μετά και την εκπληκτική δουλειά που έκαναν με τον τραυματισμό του Μοχάμεντ Σαλάχ ενόψει του Μουντιάλ, ωστόσο αναμένεται να επανεξετάσουν τον παίκτη με την επιστροφή του στο Ρέντη.

Αν επιβεβαιωθεί η αρχική διάγνωση, τότε ο Χασάν «Κόκα» αναμένεται να βρεθεί στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό (11/11), χάνοντας τα παιχνίδια με ΟΦΗ, Άρη, Απόλλωνα και Ντουντελάνζ για το Europa League.

H εξέλιξη αυτή σαφώς προκαλεί τεράστιο πρόβλημα στον Πορτογάλο προπονητή, καθώς το βάρος πέφτει αποκλειστικά στον Μιγκέλ Γκερέρο, ο οποίος μέχρι τώρα δεν έχει συχνή επαφή με τα αντίπαλα δίχτυα. Η επόμενη λύση είναι ο νεαρός Δημήτρης Μάνος, ο οποίος, φυσικά, στερείται από παραστάσεις σε top επίπεδο και είναι δύσκολο για τον Πέδρο Μαρτίνς να τον εμπιστευτεί ως βασικό σε μια σειρά απαιτητικών αγώνων.

Όπως φαίνεται, λοιπόν, υπάρχει θέμα, σε μια περίοδο που έτσι κι αλλιώς υπήρχε ζήτημα δυστοκίας, ακόμα και με τη συμμετοχή του Χασάν «Κόκα». Ο Πέδρο Μαρτίνς δεν έχει άλλες λύσεις στα χέρια του και καλείται να βγάλει… λαγό από το καπέλο, μέχρι να επιστρέψει στη δράση ο Αιγύπτιος.

Βέβαια, θα πρέπει να θυμίσουμε ότι ο Πορτογάλος τεχνικός σκεφτόταν ούτως ή άλλως -ενόψει Γενάρη- την απόκτηση επιθετικού. Το sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει αυτή την επιθυμία του προπονητή του Ολυμπιακού, κόντρα στα ρεπορτάζ που ανέφεραν ότι στοχεύει σε παίκτη για την άμυνα. Και η λογική λέει ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης δε θα του χαλάσει το χατίρι... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Απίστευτη εξέλιξη, τα πάνω-κάτω με «ξεγραμμένο» στον Ολυμπιακό - Αντί για... αντίο, πώληση-βόμβα!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags