17/10/18 - 14:58

Φορτούνης όπως Πασχαλάκης – Αυτή η τιμωρία επιβλήθηκε για τα «γαλλικά» στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός

Στα μαλακά έπεσε και άσος των Πειραιωτών μετά τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ.

Sportdog Team
Φορτούνης όπως Πασχαλάκης – Αυτή η τιμωρία επιβλήθηκε για τα «γαλλικά» στο ΑΕΚ-Ολυμπιακός
2.508views 0shares

Ευνοϊκής μεταχείρισης έχαιρε ο Κώστας Φορτούνης μετά την πειθαρχική δίωξη που του ασκήθηκε για τη συμπεριφορά του στο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός. Ο μεσοεπιθετικός των Πειραιωτών, κατά τη διάρκεια του πανηγυρισμού του τέρματος που πέτυχε, εκστόμισε βρισιές προς την πλευρά της μαθητικής κερκίδας της Ένωσης, ένα στιγμιότυπο που απαθανάτισε ο τηλεοπτικός φακός.

Τελικά ο Φορτούνης τιμωρήθηκε όπως και ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης που είχε κάνει παρόμοια ενέργεια στο ματς ΟΦΗ-ΠΑΟΚ. Ο παίκτης του Ολυμπιακού θα εκτίσει ποινή μίας αγωνιστικής και θα κληθεί να πληρώσει πρόστιμο της τάξεως των 80 ευρώ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ποινής.

Β) ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΦΟΡΤΟΥΝΗΣ (Ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ): «Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την υπ’ αριθμ. πρωτ. 32889/12-10-2018 Πειθαρχική Δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 17ης-10-2018, ημέρα Τετάρτη και ώρα 13:00, συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεώς σας, ως προς την ανωτέρω δίωξη του Υπευθύνου Ασκήσεως Διώξεως Ποδοσφαιρικών Αδικημάτων, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Δικαστικών Οργάνων της Ε.Π.Ο.»: ΕΠΙΒΑΛΛΕΙ στον πειθαρχικώς εγκαλούμενο την πειθαρχική ποινή του αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας, καθώς και χρηματική ποινή, ποσού ογδόντα (80,00) ευρώ.

 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ