Facebook Pixel Sportdog.gr | Έβγαλε μάτια με Μίλαν και τον θέλει η Ίντερ; - Τρελό σενάριο για Έλληνα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)
| 2018-10-17 21:00:00

Έβγαλε μάτια με Μίλαν και τον θέλει η Ίντερ; - Τρελό σενάριο για Έλληνα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Έβγαλε μάτια με Μίλαν και τον θέλει η Ίντερ; - Τρελό σενάριο για Έλληνα του Ολυμπιακού! (ΦΩΤΟ)

Λέτε να γίνει τέτοιο... μπαμ;

Ο Λεονάρντο Κούτρης μπορεί να έχει χάσει τη θέση του στη βασική ενδεκάδα του Ολυμπιακού από τον Κώστα Τσιμίκα, ωστόσο εντυπωσίασε στο ματς με τη Μίλαν, όταν ο Πέδρο Μαρτίνς του έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστεί ως βασικός.

Μάλιστα, δημοσίευμα από την Ιταλία υποστηρίζει ότι η Ίντερ τσεκάρει τον άσο των Πειραιωτών, έχοντάς τον στα υπ΄ όψιν της ενόψει τοπυ καλοκαιριού!

«Ο νυν αριστερός μπακ της Ιντερ, Ντάλμπερτ, έχει εκτοξεύσει τις μετοχές του στο ποδοσφαιρικό χρηματιστήριο και είναι πολύ πιθανό το επόμενο καλοκαίρι να πουληθεί. Ο αθλητικός διευθυντής των ''νερατζούρι'', Πιέρο Αουσίλιο, έχει αρχίσει ήδη να αναζητεί υποψήφιους ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου, εξετάζοντας μάλιστα διαφορετικά στυλ παικτών. Ένας από τους παίκτες που έχει ξεχωρίσει είναι και ο Λεονάρντο Κούτρης. Είναι Βραζιλιάνος με ελληνικό διαβατήριο, έχει γεννηθεί το ΄95 και πέρσι ήταν από τους πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού. Ο Κούτρης φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε δύο παιχνίδια, το ένα ήταν απέναντι στη Μίλαν, για το Europa League, όταν είχε δώσει την ασίστ στο γκολ του Γκερέρο για την ελληνική ομάδα», τονίζει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags