Facebook Pixel Κίνηση-ματ από Μαρινάκη, «παγωτό» η Superleague - Τρελό σενάριο για Κούτρη
| 2018-10-18 12:15:00

Τους παίρνει όποτε θέλει - Κίνηση-ματ Μαρινάκη, άφωνη η Λίγκα - Δεν ξέρουν τι γράφουν για Κούτρη

του Παναγιώτη Νικολάου
Τους παίρνει όποτε θέλει - Κίνηση-ματ Μαρινάκη, άφωνη η Λίγκα - Δεν ξέρουν τι γράφουν για Κούτρη

Κόβει την όρεξη σε όλους ο Ολυμπιακός. Τρελό σενάριο με top ομάδα.

Ένας από τους παίκτες που έχουν ξεχωρίσει στο φετινό πρωτάθλημα μέχρι στιγμής είναι ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά του Πανιωνίου. Μάλιστα, σημερινά ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο 24χρονος μέσος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων, με τον Ολυμπιακό να διατηρεί τον πρώτο λόγο.

Κάτι που δεν ισχύει ακριβώς, καθώς, σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr, οι Πειραιώτες έχουν καταφέρει να εξασφαλίσουν ήδη δικαιώματα του παίκτη, γεγονός που τους κάνει να έχουν «καπαρώσει» στην ουσία τον νεαρό άσο.

Δεν υπάρχει, επομένως, κίνδυνος για τους Ερυθρόλευκους να χάσουν τον ποδοσφαιριστή κι αντιθέτως είναι πολύ πιθανό αν ο Αμπντουλαγιέ Κεϊτά συνεχίσει να αγωνίζεται με την ίδια απόδοση στη συνέχεια της σεζόν, το καλοκαίρι να φορέσει τα ερυθρόλευκα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, στο λιμάνι έχουν κάνει παρόμοια κίνηση με έναν ακόμα ταλαντούχο άσο της Superleague. Έχουν αποκτήσει, δηλαδή, τον πρώτο λόγο για παίκτη που αγωνίζεται σε άλλη ομάδα και σε περίπτωση που μείνουν ικανοποιημένοι με την απόδοσή του, μπορούν να τον φέρουν στο τέλος της χρονιάς στο Ρέντη.

Αδιανόητο σενάριο για Ίντερ και Κούτρη

Στο μεταξύ, εντελώς αβάσιμα είναι τα σενάρια που αναφέρουν ότι η Ίντερ ενδιαφέρεται για τον Λεονάρντο Κούτρη. Ο μικρός όντως είχε πέραση πέρυσι στην Ιταλία, με την Αταλάντα να κάνει σοβαρό σκάουτινγκ στον μπακ του Ολυμπιακού, ωστόσο το ενδιαφέρον δεν προχώρησε ποτέ σε επίσημο επίπεδο.

Εξάλλου, φέτος ο Έλληνας άσος έχει μόλις 2 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις, οπότε είναι δύσκολο να έχει προσελκύσει ξανά το ενδιαφέρον ομάδων από τη γείτονα χώρα και ειδικά των «νερατζούρι». Δεν αποκλείεται, βέβαια, αν ανακτήσει τη θέση του στην 11άδα να τραβήξει ξανά τα βλέμματα... 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Tσουνάμι στο λιμάνι - Άγριο «ντου» από το πουθενά - «Στον αέρα» τρεις παίκτες, ποιος τους «κλέβει»

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags