Facebook Pixel Πανίσχυρος ο Σαββίδης - «Σκοτώνει» Παναθηναϊκό, στα κάγκελα ο… Ολυμπιακός
| 2018-10-18 13:18:00

Πανίσχυρος ο Ιβάν, όλοι μαζί του - Έτσι σαρώνει τα πάντα - «Σκοτώνει» ΠΑΟ, στα κάγκελα ο… Ολυμπιακός

του Λάζαρου Γεωργίδη
Πανίσχυρος ο Ιβάν, όλοι μαζί του - Έτσι σαρώνει τα πάντα - «Σκοτώνει» ΠΑΟ, στα κάγκελα ο… Ολυμπιακός

Πιο δυνατός από ποτέ ο Σαββίδης. Eκτόξευση ΠΑΟΚ. Πρωτοσέλιδο-φωτιά.

Οι τελευταίες σημαντικές πολιτικές εξελίξεις με την παραίτηση του Νίκου Κοτζιά, που έβγαλε πιο δυνατό εντός της κυβέρνησης τον Πάνο Καμμένο, επηρεάζουν σίγουρα ως ένα βαθμό και το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς είναι γνωστό πως οι μεγαλομέτοχοι των ισχυρών ΠΑΕ διατηρούν σχέσεις με τα σημαντικά πολιτικά πρόσωπα.

Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας έχει όπως όλοι ξέρουν καλή επαφή με τον Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φάνηκε κι από την πρόσφατη επίσκεψή του στην Τούμπα, όπου, μάλιστα, μίλησε για τη δημιουργία του νέου γηπέδου. Μία δέσμευση που δεν άργησε να γίνει πραγματικότητα από τον Πάνο Καμμένο, ο οποίος χθες με δική του πρόταση πέρασε στη Βουλή την τροπολογία για την κατασκευή της νέας Τούμπας.

Βεβαίως, το αφεντικό του ΠΑΟΚ μπορεί να βγει ωφελημένο απ’ όλα αυτά και να εκμεταλλευτεί τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα κι ενώ οδεύουμε προς προεκλογική περίοδο. Θυμίζουμε, άλλωστε, πως οι σχέσεις του Δικεφάλου με την κυβέρνηση πέρασαν κρίση το προηγούμενο διάστημα, κάτι που ενδεχομένως μπορεί να ανατραπεί, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας αναζητάει «συμμαχίες» που θα τον κάνουν και πάλι δυνατό λίγο πριν από τη μάχη των εκλογών. 

Όλες αυτές οι συγκυρίες, λοιπόν, μόνο ευνοϊκές μπορούν να χαρακτηριστούν για τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος μπορεί να βγει κερδισμένος, έχοντας την ευκαιρία να ενισχύσει ακόμα περισσότερο τον ΠΑΟΚ σε μία σεζόν που η ομάδα χαρακτηρίζεται φαβορί για το πρωτάθλημα και ψάχνει την ώθηση για να ανεβάσει ακόμα περισσότερο το επίπεδό της.  

Μετάθεση που «σκοτώνει» τον ΠΑΟ

Στο μεταξύ, η δυναμική που έχουν αναπτύξει οι «ασπρόμαυροι» περνάει σε όλα τα επίπεδα, κάτι που ενδεχομένως φαίνεται κι από τη μετάθεση του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Το αίτημα κατατέθηκε από την αστυνομία ενόψει της παρέλασης της 28ης Οκτωβρίου, η οποία, πάντως, θα γίνει πολλές ώρες νωρίτερα από το παιχνίδι με τους «πράσινους». Το συγκεκριμένο αίτημα βρήκε, πάντως, απόλυτα σύμφωνο τον Δικέφαλο, ο οποίος θα προέρχεται από δύσκολο ευρωπαϊκό παιχνίδι απέναντι στη Βίντι. Και έγινε, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αποδεκτό από τον Γιώργο Βασιλειάδη, όπως συμβαίνει πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις που οι αρχές δεν εγγυώνται την ασφάλεια μίας αναμέτρησης.

Πάντως, από τη στιγμή που το παιχνίδι θα γίνει τη Δευτέρα (29/10), το πρόβλημα θα περάσει στον Παναθηναϊκό, ο οποίος το Σάββατο (3/11) αντιμετωπίζει σε νέο ντέρμπι την ΑΕΚ. Βέβαια, οι «πράσινοι», που βρίσκονται σε κατάσταση διοικητικής αλλαγής, δεν έχουν την ίδια δυναμική και δεν μπορούν να αντιδράσουν με τον ίδιο τρόπο για να ανατρέψουν τα δεδομένα. Αν και ενδεχομένως στο Τριφύλλι να ποντάρουν γενικώς στην «αντίδραση» των άλλων μεγάλων της Superleague. Xαρακτηριστικό είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο του «Γαύρου» που κάνει σφοδρή επίθεση με αφορμή τη συγκεκριμένη μετάθεση, όπως μπορείτε να δείτε παρακάτω…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Φοβερές εξελίξεις στο λιμάνι - Φέρνει «killer» ο Μαρινάκης - Όνομα-έκπληξη, τον θέλει η μισή Ιταλία

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags