Facebook Pixel Παίρνει ανάποδες ο Μελισσανίδης- Έτσι «απαντάει» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ
| 2018-10-18 14:20:00

Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης - Έριξε την πρώτη «πιστολιά» - Έτσι «απαντάει» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

του Γιώργου Θεοδωράκη
Παίρνει ανάποδες ο Τίγρης - Έριξε την πρώτη «πιστολιά» - Έτσι «απαντάει» σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ

Δε μασάει το αφεντικό της ΑΕΚ. Έτοιμος για όλα. Χοντρό παρασκήνιο.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ φέρεται να βρίσκεται ο Γκλεν Καμαρά, που σημείωσε το δεύτερο γκολ της Φινλανδίας στο 2-0 επί της Ελλάδας, την περασμένη Δευτέρα στο Τάμπερε.

Όπως αναφέρει η σημερινή «Ώρα» (δείτε ΕΔΩ), η Ένωση ψάχνει παίκτη για τη μεσαία γραμμή ενόψει Ιανουαρίου και ο 23χρονος διεθνής αμυντικός έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της.

Ο Γκλεν Καμαρά αγωνίζεται στη Νταντί και το ερχόμενο καλοκαίρι αναμένεται να μείνει ελεύθερος από τους Σκοτσέζους, κάτι που φαίνεται πως θέλουν να εκμεταλλευτούν οι Κιτρινόμαυροι.

Όπως αναφέρουν, πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr, ο νεαρός άσος δεν αποτελεί προτεραιότητα για την ΑΕΚ, αν και έχουν γίνει δεδομένα κάποιες διερευνητικές επαφές για την περίπτωσή του. Την ίδια στιγμή που ο παίκτης δε «συγκινείται» από την προοπτική μιας μεταγραφής στην Ελλάδα, ενώ λέγεται πως γι’ αυτόν υπάρχει ενδιαφέρον από τη Βρετανία.

Δεν αποκλείεται, μάλιστα, το συγκεκριμένο όνομα να βγήκε δυναμικά σήμερα στο προσκήνιο (η «Ώρα» το παίζει πρώτο θέμα) για... επικοινωνιακούς λόγους, καθώς από χθες έχει διαρρεύσει η πληροφορία ότι οι συζητήσεις για την ανανέωση με τον Αντρέ Σιμόες έχουν πάρει αρνητική τροπή. Κάτι το οποίο, βέβαια, έχουμε επισημάνει εδώ στο sportdog.gr με διαδοχικά ρεπορτάζ

Πάντως, αν και εφόσον «ναυαγήσει» όντως οριστικά η παραμονή του Πορτογάλου χαφ στην Ένωση, τότε ο Δημήτρης Μελισσανίδης σίγουρα θα προσπαθήσει να καλύψει επάξια το κενό του. Ειδικά στο ενδεχόμενο που ο Αντρέ Σιμόες γίνει… Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, καθώς Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ πάντα παραμονεύουν για την περίπτωσή του, τότε ο Τίγρης αναμένεται να «ρεφάρει» με μία δυνατή κίνηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Nα τραβάς τα μαλλιά σου - Αυτή είναι η διαφορά Σιμόες-Μελισσανίδη - Θα τρελαθούν οι ΑΕΚτζήδες

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags