Facebook Pixel Sportdog.gr | Άστραψε και βρόντηξε ο Ουζουνίδης για την τιμωρία της ΑΕΚ - «Κάποιες ομάδες ευνοούνται...»
| 2018-10-18 17:48:00

Άστραψε και βρόντηξε ο Ουζουνίδης για την τιμωρία της ΑΕΚ - «Κάποιες ομάδες ευνοούνται...»

Sportdog Team
Άστραψε και βρόντηξε ο Ουζουνίδης για την τιμωρία της ΑΕΚ - «Κάποιες ομάδες ευνοούνται...»

Τα... πήρε στο κρανίο ο Μαρίνος για το -3!

Σε δηλώσεις του στην κάμερα της Nova, ο Μαρίνος Ουζουνίδης εξέφρασε τη διαφωνία του με την βαριά τιμωρία της ΑΕΚ για όσα συνέβησαν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο τεχνικός της Ένωσης μίλησε με σκληρή γλώσσα για την απόφαση αφαίρεσης βαθμών και τιμωρίας έδρας, ενώ τόνισε ότι σε κανέναν δεν αρέσει ένα πρωτάθλημα με μείον βαθμούς.

Αναλυτικά, όσα είπε:

«Σίγουρα ήταν κάτι που δεν το δεχτήκαμε με τον καλύτερο τρόπο. Έγινε ένα καλό ντέρμπι, που ξεκίνησε και τελείωσε ομαλά. Δεν κατάλαβα τίποτα απ’ όλα αυτά που μάθαμε μετά. Το θεωρώ γελοίο να παίρνονται τέτοιες αποφάσεις τόσο εύκολα. Καλό είναι να τιμωρούν αυτούς που δημιουργούν τα προβλήματα. Από μια επιπολαιότητα κάποιου γιατί να τιμωρούνται ομάδες και υγιείς φίλαθλοι; Η ομάδα προσπαθεί με την έφεση να αλλάξει την ποινή.

Δεν γνωρίζω περισσότερα δεν είμαι νομικός. Το μόνο που θέλω να πω είναι πως αν υπάρχουν τέτοιες τιμωρίες με βαθμούς και αποκλεισμού έδρας για ματς που τελειώνουν χωρίς προβλήματα, τα χειρότερα έρχονται. Το μεγαλύτερο πρόβλημα στην Ελλάδα είναι που δεν εφαρμόζονται οι νόμοι. Όταν πραγματικά φταίει κάποιος να τιμωρηθεί. Πρωταθλήματα με μείον βαθμούς δεν αρέσουν σε κανέναν. Ποιοι τιμωρούνται στην ουσία; Να τιμωρηθεί αυτός που κάνει κάτι παράνομο. Απλά μπαίνουμε στη διαδικασία να τιμωρούμε την ομάδα και έτσι αλλάζει το πρωτάθλημα.

Στην ουσία τιμωρείται η ομάδα, αλλάζει το πρωτάθλημα. Κάποιες ομαδες αδικούνται, κάποιες ευνοούνται, δεν λέω μόνο για την ΑΕΚ. Στην πορεία είναι σίγουρο ότι θα τιμωρηθούν κι άλλες ομαδες. Προσπαθούμε μέσα στο γήπεδο να αρχίζουν και τελειώνουν καλά όλα τα παιχνίδια. Ας προβληματιστούν οι υπεύθυνοι».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags