Facebook Pixel Sportdog.gr | Μεγάλη ένταση στην έφεση της ΑΕΚ – Τρελό «χουνέρι» από την αστυνομία, κίνηση που… καίει την Ένωση!
| 2018-10-18 18:34:00

Μεγάλη ένταση στην έφεση της ΑΕΚ – Τρελό «χουνέρι» από την αστυνομία, κίνηση που… καίει την Ένωση!

Sportdog Team
Μεγάλη ένταση στην έφεση της ΑΕΚ – Τρελό «χουνέρι» από την αστυνομία, κίνηση που… καίει την Ένωση!

Αντέδρασαν οι Κιτρινόμαυροι και ζητούν μόνο πρόστιμο.

Ένταση υπήρξε κατά την εκδίκαση της έφεσης της ΑΕΚ για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, όπου θυμίζουμε πως πρωτόδικα είχε τιμωρηθεί με αφαίρεση τριών βαθμών και δύο ματς κεκλεισμένων των θυρών.

Συγκεκριμένα, η Αστυνομία προσκόμισε βίντεο προκειμένου να στηρίξει τις θέσεις της και την έκθεσή της για τα γεγονότα του ΟΑΚΑ και αυτό έδειχνε κάποια καπνογόνα στην κερκίδα, αλλά και επεισόδια που έχουν γίνει στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ αντέδρασαν έντονα και χαρακτήρισαν απαράδεκτη την κίνηση της Αστυνομίας και επισήμαναν ότι έχουν θέμα επί της διαδικασίας!

Ο πρόεδρος του πειθαρχικού Οργάνου της ΕΠΟ ξεκαθάρισε στους ανθρώπους της ΑΕΚ ότι δεν χρειάζεται να ανησυχούν καθώς δεν μετράνε τα καπνογόνα ένα-ένα, ωστόσο το γεγονός πως έγινε η προβολή του βίντεο, σίγουρα δεν είναι μία θετική εξέλιξη για την Ένωση!

Πάντως, οι Κιτρινόμαυροι ξεκαθάρισαν ότι και οι δικαστές σημείωσαν ότι από το βίντεο δεν μπορούν να καταλάβουν, εάν τα επεισόδια έγιναν κοντά ή μακριά από το γήπεδο και επίσης ανέφεραν πως στο βίντεο φαινόταν ξεκάθαρα ότι δεν υπήρχε καμία σωματική επαφή με την έννοια της βιαιπταγιας στον πειθαρχικό κώδικα αλλά μόνο ρίψεις.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags