Facebook Pixel «Απάντηση»-φωτιά από Αλαφούζο - Τι έγινε με Παϊρόζ - Τα «αποκάλυψε» όλα
| 2018-10-19 11:15:00

«Απάντηση»-φωτιά από Αλαφούζο - Τι έγινε με Παϊρόζ - Τα «αποκάλυψε» όλα - Ραγδαίες εξελίξεις

του Νίκου Στεργίου
«Απάντηση»-φωτιά από Αλαφούζο - Τι έγινε με Παϊρόζ - Τα «αποκάλυψε» όλα - Ραγδαίες εξελίξεις

Δύο κινήσεις που δείχνουν τα πάντα. Διαβάστε την αλήθεια εδώ. 

Πολύ σημαντική κρίνεται η συνάντηση του Γιάννη Αλαφούζου με τον Ζόραν Λάκοβιτς, απεσταλμένο της UEFA, στην οποία ο νυν μεγαλομέτοχος της πράσινης ΠΑΕ ενημέρωσε για την πορεία εξυγίανσης του συλλόγου, προκειμένου να επιτευχθεί η άρση της ποινής του ευρωπαϊκού αποκλεισμού για τον Παναθηναϊκό.

Από την άποψη ότι το αφεντικό του Τριφυλλιού δε θα έμπαινε σε αυτή τη διαδικασία αν δεν είχε τη σημασία της για το μέλλον της. Κάτι που επίσης μαρτυράει πως το deal με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ οδεύει καλώς, όπως σας γράφαμε και χθες, με τον νυν μεγαλομέτοχο να θέλει να παραδώσει σταδιακά τον Παναθηναϊκό στην επόμενη μέρα.

Συνεπώς, η συγκεκριμένη συνάντηση διαψεύδει κατά κάποιο τρόπο και τις πληροφορίες που ανέφεραν ότι ο Γιάννης Αλαφούζος είναι προβληματισμός για την καθυστέρηση που δείχνει η πλευρά του Ταϊλανδού επενδυτή. Αν όντως το αφεντικό της πράσινης ΠΑΕ ανησυχούσε για την πορεία του deal, δε θα συνέχιζε να κάνει τέτοιου είδους ενέργειες που, όπως φαίνεται, αποσκοπούν στον «καθαρισμό» της ομάδας από «αμαρτίες» του παρελθόντος.

Όπως και η κίνηση που έγινε γνωστή χθες με την ονομαστικοποίηση των μετοχών του Mr ΣΚΑΪ μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι η συγκεκριμένη απόφαση πάρθηκε μετά από συνεννόηση με τον Παϊρόζ Πιενγκμποσάντ, μιας και ήταν ένα από τα προαπαιτούμενα για να προχωρήσει η ολοκλήρωση της συμφωνίας. Και προφανώς δεν έκρυβε κάτι ανησυχητικό η κίνηση αυτή, όπως πολλοί έσπευσαν να πουν, θεωρώντας πως ο Γιάννης Αλαφούζος προχωράει μόνος του στην ΠΑΕ.

Όλα δείχνουν, επομένως, πως ο νυν μεγαλομέτοχος... στρώνει το χαλί στον Ταϊλανδό για να μπει στην ΠΑΕ και να αναλάβει επίσημα δράση. Όπως σας γράφαμε και χθες, άλλωστε, οι φήμες λένε πως ήδη άμεσοι συνεργάτες του Παϊρόζ Πιενγμποσάντ έχουν «εισβάλει» στην ομάδα και έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν το αύριο του συλλόγου, έχοντας λόγο σε ό,τι γίνεται και αποφασίζεται από εδώ και πέρα.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ξεφεύγει η νέα κόντρα με Δημήτρη - Τι «κρύβεται» από πίσω - «Εμπλοκή» Παϊρόζ - Δημοσίευμα-κόλαση

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags