Facebook Pixel «Χτυπιούνται» στον Ολυμπιακό - Απίστευτη απόφαση Μαρτίνς - Βάζει φορ Χριστοδουλόπουλο ή Ποντένσε
| 2018-10-19 12:15:00

«Χτυπιούνται» στο λιμάνι - Απίστευτη απόφαση Μαρτίνς - Αυτόν βάζει φορ, «τρελή» έμπνευση - Θα βγει;

του Παναγιώτη Νικολάου
«Χτυπιούνται» στο λιμάνι - Απίστευτη απόφαση Μαρτίνς - Αυτόν βάζει φορ, «τρελή» έμπνευση - Θα βγει;

«Σεισμός» στο Ρέντη. Ποιος έφερε πανικό; Τι θα κάνει ο Πορτογάλος;

Μεγάλος προβληματισμός επικρατεί στις τάξεις του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Χασάν «Κόκα». Οι άνθρωποι της ομάδας επιβεβαίωσαν ότι ο Αιγύπτιος υπέστη σοβαρή θλάση στο παιχνίδι της εθνικής του ομάδας, ωστόσο δεν περίμεναν ότι ο χρόνος της αποθεραπείας του θα πάει τόσο μακριά, καθώς οι εκτιμήσεις αναφέρουν ότι ο παίκτης θα μείνει εκτός δράσης σχεδόν για ένα μήνα.

Μάλιστα, δεν υπάρχει αισιοδοξία για πιο γρήγορη επάνοδο του 25χρονου φορ, καθώς είναι βαρύ κορμί, κάτι που δεν τον βοηθάει να επιστρέψει πιο άμεσα στα γήπεδα.

Πλέον, στο λιμάνι είναι αναγκασμένοι να πορευθούν χωρίς κλασικό «9άρι» στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια και ο Πέδρο Μαρτίνς καλείται να βγάλει μια σειρά από απαιτητικά ματς μόνο με τον Άνχελ Γκερέρο, ο οποίος έχει αποδείξει μέχρι τώρα πως δεν είναι ο καθαρός φορ-killer.

Όπως γίνεται αντιληπτό, υπάρχει θέμα στον Πειραιά στην κορυφή της γραμμής κρούσης, από τη στιγμή, μάλιστα, που ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ως τρίτη λύση τον άπειρο Δημήτρη Μάνο, ο οποίος παρεμπιπτόντως χτύπησε κι αυτός στη χθεσινή προπόνηση, αν και δεν έχει κάτι σοβαρό.

Πάντως, ο Πέδρο Μαρτίνς δεν πρόκειται να μείνει με σταυρωμένα τα χέρια. Ήδη έχει στο μυαλό του εναλλακτικές λύσεις, προκειμένου να μην πέσει όλο το βάρος στον Άνχελ Γκερέρο.

Μάλιστα, μία από τις σκέψεις που κάνει ο τεχνικός των Ερυθρολεύκων είναι να χρησιμοποιήσει σε κάποια παιχνίδια ως… ψευτοεννιάρι κάποιον από τους ακραίους του επιθετικούς. Είτε τον Ντάνιελ Ποντένσε, ο οποίος είναι πολύ ταχύς και μπορεί να μπει σφήνα σε αντίπαλες άμυνες, είτε τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, ο οποίος έχει την εμπειρία, αλλά και τη σωματοδομή για να γεμίσει την περιοχή ή να παίξει με πλάτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Aπρόσμενη εξέλιξη στον Ολυμπιακό - Τινάζεται στον αέρα το deal - Ποιος κάνει πίσω, αποκάλυψη-φωτιά

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags