Facebook Pixel Απίστευτη «κομπίνα» στον ΠΑΟΚ - Έτσι πουλάει τον Ουάρντα - Στο «κόλπο» ο Λουτσέσκου
| 2018-10-19 13:15:00

Απίστευτη «κομπίνα» στον ΠΑΟΚ - Έτσι πουλάει top όνομα - Στο «κόλπο» ο Ραζβάν - Φοβερή αποκάλυψη

του Λάζαρου Γεωργίδη
Απίστευτη «κομπίνα» στον ΠΑΟΚ - Έτσι πουλάει top όνομα - Στο «κόλπο» ο Ραζβάν - Φοβερή αποκάλυψη

Τρελά πράγματα στην Τούμπα. Γιατί «επέστρεψε»; Θα μείνεις κάγκελο.

Ανατροπή δεδομένων λέγεται ότι έχει υπάρξει στον ΠΑΟΚ με την περίπτωση του Άμρ Ουάρντα. Όπως γράφτηκε ευρέως στα «ασπρόμαυρα» ρεπορτάζ, ο Αιγύπτιος άσος είχε τετ α τετ με τον Ραζβάν Λουτσέσκου, στο οποίο ο παίκτης απολογήθηκε για τη συμπεριφορά του, ζήτησε συγγνώμη για ό,τι προηγήθηκε και πήρε μια δεύτερη ευκαιρία από τον Ρουμάνο τεχνικό.

Πάντως, οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι για τον προπονητή του Δικεφάλου δεν έχει αλλάξει η γνώμη που έχει σχηματίσει για τον διεθνή άσο. Δεν πιστεύει, δηλαδή, ότι... ξαφνικά μπορεί να αλλάξει χαρακτήρα και να ενταχθεί πάλι στα πλάνα του χωρίς να προκαλέσει τα γνωστά προβλήματα.

Εξάλλου, είχε διαρρεύσει ξανά ότι στον παίκτη δόθηκε συχγωροχάρτι, αλλά ποτέ δεν επέστρεψε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου. Απεναντίας, παρέμεινε όχι μόνο εκτός 11άδας, αλλά κι εκτός αποστολής μέχρι και σήμερα.

Η ουσία, δηλαδή, είναι ότι ο Ρουμάνος τεχνικός έχει χάσει κάθε εμπιστοσύνη στον Αμρ Ουάρντα και δε θεωρεί ότι μπορεί να συμμορφωθεί όσες ευκαιρίες και να του δώσει. Γι’ αυτό και δεν αναμένεται ο Αιγύπτιος να συμπεριληφθεί, τουλάχιστον άμεσα, στα βασικά σχέδια του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος δε θέλει να πάρει πάλι το ρίσκο και να… τινάξει στον αέρα τα αποδυτήρια της ομάδας του.

Από την άλλη, βέβαια, υπάρχει ανάγκη στον ΠΑΟΚ να πέσουν οι τόνοι με τον διεθνή μπαλαδόρο και να μη δοθεί άλλη συνέχεια στον παραγκωνισμό του. Τουλάχιστον φανερή. Γιατί υπάρχει πρόθεση της «ασπρόμαυρης» διοίκησης να παραχωρήσει, ακόμα και με πώληση, τον παίκτη τον Γενάρη, επομένως θα πρέπει ο ποδοσφαιριστής να «επιστρέψει» στην ομάδα και θεωρείται ξανά ενεργό μέλος της. Άσχετα από το αν ο Ραζβάν Λουτσέσκου θα του δώσει χρόνο συμμετοχής…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags