Facebook Pixel Απίστευτη οργή στην ΑΕΚ: «Είναι Χούντα, έχουμε Ερντογάν - Πήγαν να σκοτώσουν άνθρωπο»
| 2018-10-20 09:30:00

Απίστευτη οργή: «Είναι Χούντα, έχουμε Ερντογάν - Πήγαν να σκοτώσουν άνθρωπο - Φτιαγμένη απόφαση»

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Απίστευτη οργή: «Είναι Χούντα, έχουμε Ερντογάν - Πήγαν να σκοτώσουν άνθρωπο - Φτιαγμένη απόφαση»

Άγριο ξέσπασμα σε όλη την ΑΕΚ, αδιανόητες ατάκες για το -3.

Βράζει όλος ο οργανισμός της ΑΕΚ μετά την απόρριψη της έφεσης για τους μείον τρεις βαθμούς και τις δύο αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, μία ποινή που είχε επιβληθεί στους Κιτρινόμαυρους για τα επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Την ώρα που η Ένωση ετοιμάζεται προσφύγη στο ανώτατο διαιτητικό δικαστήριο του CAS, το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι πολύ τεταμμένο, κάτι που φαίνεται και από τις τοποθετήσεις παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Δικέφαλου.

«Αυτό είναι Χούντα στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Εδώ έπεσε ευθείας βολής στη Νέα Σμύρνη. Πήγαν να σκοτώσουν άνθρωπο. Γκρέμισαν τα Γιάννινα, γκρέμισαν την Τρίπολη, τον τελικό Κυπέλλου. Ήρθαν με ψαλίδια και φωτοβολίδες. Δεν ξέρω τι άλλο να πω. Έχουμε Χούντα. Αυτό είναι δικαιοσύνη... Ερντογάν», αναφέρει στο Sportdog ο βετεράνος τερματοφύλακας της ΑΕΚ και πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων, Στέλιος Σεραφείδης.

«Είναι ανεπίτρεπτη απόφαση. Πρόκειται για ποινή καραμπινάτη. Δε θα έπρεπε να ήταν τόσο αυστηρή η τιμωρία για την ΑΕΚ. Πώς κατόρθωσαν να τη φτιάξουν έτσι, δεν μπορώ να καταλάβω. Νομίζω ότι θα είναι μία δύσκολη χρονιά φέτος για το ελληνικό πρωτάθλημα. Δε θέλω να αναλύσω περαιτέρω τις σκέψεις μου, γιατί δεν θα αρέσουν σε κανέναν. Κάτι δεν πάει καλά», προσθέτει ο παλαίμαχος μέσος της Ένωσης, Γιώργος Καραφέσκος.

«Είναι απαράδεκτο. Όταν δε γίνεται τίποτα μέσα στο γήπεδο, δεν έχει συμβεί το παραμικρό. Έληξε ο διαιτητής το παιχνίδι, το ματς ήρθε ισόπαλο, χαιρετήθηκαν οι ομάδες. Έφυγαν ηρεμα οι φίλαθλοι. Δεν μπορώ να το καταλάβω αυτό. Δεν ξέρω ποια δύναμη μπορεί να δίνει τέτοια ποινή σε αυτό το γεγονός. Περιμέναμε να δικαιωθούμε», αναφέρει από την πλευρά του ο βετεράνος χαφ, Μιχάλης Σιμιγδαλάς.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags