Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανάθα και τα «μωρά» στα κάγκελα - Σύλλογος μεγάλος με μέλλον - Καθάρισε και Πανιώνιο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-20 17:51:00

Πανάθα και τα «μωρά» στα κάγκελα - Σύλλογος μεγάλος με μέλλον - Καθάρισε και Πανιώνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Πανάθα και τα «μωρά» στα κάγκελα - Σύλλογος μεγάλος με μέλλον - Καθάρισε και Πανιώνιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Με γκολ από τη χρυσή αλλαγή Χατζηθεοδωρίδη 1-0.

Δυσκολεύτηκε αλλά εν τέλει έκαμψε την αντίσταση του Πανιωνίου. Ο νεαρός σε παίκτες Παναθηναϊκός έδειξε ότι είναι πολύ μεγάλος σε μέλλον, πρόσφερε ξανά θέαμα στους οπαδούς του και πήρε τη νίκη με 1-0.

ΤΟ ΠΗΡΕ ΠΑΝΩ ΤΟΥ Η χρυσή αλλαγή του Γιώργου Δώνη, ο Ηλίας Χατζηθεοδωρίδης, ο οποίος με το γκολ του άνοιξε τον δρόμο της νίκης για τον Παναθηναϊκό

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε τον Παναθηναϊκό με τον Διούδη στο τέρμα, Κουλιμπαλί, Κολοβέτσιο, Μαυρομάτι, Ινσούά στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά και το δίδυμο Κουρμπέλη-Δώνη στο κέντρο. Αριστερό εξτρέμ έπαιξε ο Χατζηγιοβάννης, δεξί ο Μπουζούκης, περιφερειακός επιθετικός ήταν ο Καμπέτσης και στην αιχμή του δόρατος αγωνίστηκε ο Μακέντα.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Κουλιμπαλί, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Μαυρομμάτης, Κουρμπέλης, Δώνης (77' Τζανδάρης), Μπουζούκης, Χατζηγιοβάννης (82' Σέχου), Μακέντα, Καμπέτσης (63' Χατζηθεοδωρίδης)

Πανιώνιος: Κότνικ, Ντομίνγκες, Κούρντι, Μπανανά, Παπαγεωργίου, Κόρμπος (89' Σεράφ), Κεϊτά, Τσιλούλης (55' Μανθάτης), Σπιριντόνοβιτς, Μασούρας, Ντουρμισάι

Η ΦΑΣΗ Το δοκάρι του 6'. Ο Μακέντα έπιασε διαγώνιο σουτ από αριστερά, ο Κότνικ απέκρουσε, ο Καμπετσής στην επαναφορά πλάσαρε από κοντά και ο Σλοβένος τερματοφύλακας ακούμπησε ίσα ίσα τη μπάλα για να τη στείλει στο δοκάρι και να απομακρυνθεί.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ... Ο διαιτητής του αγώνα, Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος ήταν σωστός στις υποδείξεις του. Το ίδιοι και οι βοηθοί του, Τρύφων Πετρόπουλος και Κωνσταντίνος Τριανταφύλλου.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Ο Παναθηναϊκός ήταν ο κυρίαρχος του παιχνίδιου στο πρώτο ημίχρονο, έπαιξε εξ αρχής με διάθεση να γίνει απειλητικός και να χτυπήσει τον Πανιώνιο από τα άκρα. Οι παίκτες του Γιώργου κατάφεραν να βγάλουν πολύ επικίνδυνες φάσεις στα κυανέρυθρα καρέ, ο Κότνικ όμως αποδείχτηκε σωτήρας των Νεοσμυρνιωτών με πολύ σημαντικές επεμβάσεις.

Η σημαντικότερη εξ αυτών ήταν αυτή του 6ου λεπτού με τον Καμπετσή να αστοχεί εξ επαφής, με τον Σλοβένο τερματοφύλακα να ακουμπά τη μπάλα στέλνοντας τη μπάλα στο δοκάρι. Οι φιλοξενούμενοι άργησαν να απειλήσουν. Το κατάφεραν στο 34' με τον Μασούρα να σημαδεύει πάνω στον Διούδη.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι συνέχισαν να πιέζουν. Τελικά το γκολ ήρθε στο 72' ύστερα από σουτ του Χατζηθεοδωρίδη. Ο Πανιώνιος προσπάθησε να αντιδράσει, είχε μία καλή στιγμή με σουτ του Μανθάτη, στο 86', δεν κατάφερε όμως να επαναφέρει τις ισορροπίες. Έτσι ο Παναθηναϊκός πήρε τη νίκη και ανέβηκε στην 3η θέση με 13 βαθμούς.

ΠΑΤΑ ΤΟ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags