Facebook Pixel Sportdog.gr | Ιδού η φάση που εξόργισε τους ΑΕΚτζήδες – Ούτε κίτρινη, «κεφαλοκλείδωμα» στον Μάνταλο (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-20 21:56:00

Ιδού η φάση που εξόργισε τους ΑΕΚτζήδες – Ούτε κίτρινη, «κεφαλοκλείδωμα» στον Μάνταλο (ΒΙΝΤΕΟ)

του Χρήστου Κωνσταντινίδη
Ιδού η φάση που εξόργισε τους ΑΕΚτζήδες – Ούτε κίτρινη, «κεφαλοκλείδωμα» στον Μάνταλο (ΒΙΝΤΕΟ)

Τι έγινε στη Ριζούπολη;

Η νίκη και η εμφάνιση της ΑΕΚ κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης άφησε ικανοποιημένους τους οπαδούς της Ένωσης. Οι φίλοι του Δικέφαλου όμως έγιναν μάρτυρες κάποιων πρωτοφανών αποφάσεων της διαιτησίας του Γρατσάνη, τα λάθη του οποίου ήταν πολλά και τραγικά.

Ειδικά αυτό που συνέβη στις καθυστερήσεις του αγώνα ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Ο Γκονζάλες χτύπησε εκτός φάσης τον Μάνταλο και στη συνέχεια έκανε θέατρο, προκειμένου να εκβιάσει την αποβολή του αρχηγού της ΑΕΚ. O Γρατσάνης παρότι συμβουλεύτηκε τον τέταρτο διαιτητή Κουμπαράκη που ήταν μπροστά, δεν απέβαλλε τον παίκτη του Απόλλωνα.

Μάλιστα ο Μάνταλος εκνευρίστηκε, αλλά έσπευσε άμεσα ο Λιβάγια και τον πήρε αγκαλιά, προκειμένου να τον καθυσηχάσει και να μην ξεσπάσει. Ήταν ένα πολύ ωραίο στιγμιότυπο, όπου ο Κροάτης μοιάζει σαν να κάνει κεφαλοκλείδωμα στον συμπαίκτη του, προκειμένου να τον αποτρέψει από το κακό.

Χαρακτηριστική ήταν η ατάκα του Μαρίνου Ουζουνίδη στη συνέντευξη Τύπου μετά το παιχνίδι. «Ας μας σκοτώσουν κιόλας, ας απαγορεύσουν να βγαίνουν και οι παίκτες με τους προπονητές στο γήπεδο», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Εβρίτης τεχνικός.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags