Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγχαρητήρια σε όλους στον ΠΑΟ - Οι «πράσινες» Ακαδημίες συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία
| 2018-10-21 11:57:00

Συγχαρητήρια σε όλους στον ΠΑΟ - Οι «πράσινες» Ακαδημίες συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία

Sportdog Team
Συγχαρητήρια σε όλους στον ΠΑΟ - Οι «πράσινες» Ακαδημίες συνεχίζουν την εξαιρετική πορεία

Τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια

Δεν είναι μόνο η νίκη της πρώτης ομάδας του Παναθηναϊκού επί του Πανιωνίου που δίνει λόγους για χαμόγελα στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Για ένα ακόμα σαββατοκύριακο, ήρθαν επιτυχίες και από τις ομάδες των τμημάτων υποδομής του τριφυλλιού, όπως αναφέρει το sdna. Συγκεκριμένα, η Κ19 των πράσινων επικράτησε με 2-1 της αντίστοιχης των κυανέρυθρων στο Κορωπί και έτσι έπιασε κορυφή στον βαθμολογικό πίνακα.

Τα γκολ για το τριφύλλι πέτυχαν οι Αθανασακόπουλος και Παπαδόπουλος, ενώ προσωρινά οι φιλοξενούμενοι είχαν ισοφαρίσει με εύστοχο χτύπημα πέναλτι. Να σημειωθεί πως εξαιρετική ήταν και η απόδοση του Χριστογεώργου που με σημαντικές επεμβάσεις κράτησε όρθια την ομάδα του όπου χρειάστηκε. Mε αυτή τη νίκη ο Παναθηναϊκός εκμεταλλεύτηκε την ισοπαλία του ΠΑΟΚ κόντρα στον Άρη (0-0) και έφτασε τον Δικέφαλο του Βορρά στους 16 βαθμούς.

Από εκεί και πέρα, με νίκη συνέχισε και η Κ17 του Παναθηναϊκού που επικράτησε με 1-0 της αντίστοιχης του Απόλλων Σμύρνης στο Κορωπί και έφτασε τους 13 βαθμούς παραμένοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, αλλά και η Κ15 που επιβλήθηκε με 1-0 του Ατρόμητου εντός έδρας και παρέμεινε στην κορυφή με 9 βαθμούς.

Μάλιστα, χαρακτηριστικό της παρουσίας των τμημάτων υποδομής είναι και το ποστάρισμα του διευθυντή των πράσινων Ακαδημιών, Τάκη Φύσσα, που συνδυάζοντάς τις τρεις νίκες τους με εκείνη την πρώτης ομάδας ανέβασε ένα πράσινο… «4 επί 4»!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags