Facebook Pixel Sportdog.gr | Στον αέρα τεχνικός της Superleague - Τα έσπασε με τον πρόεδρο - Ποιος το περίμενε...
| 2018-10-21 23:17:00

Στον αέρα τεχνικός της Superleague - Τα έσπασε με τον πρόεδρο - Ποιος το περίμενε...

Sportdog Team
Στον αέρα τεχνικός της Superleague - Τα έσπασε με τον πρόεδρο - Ποιος το περίμενε...

Ανατροπή με κορυφαίο προπονητή, γιατί «στράβωσαν» τα πράγματα.

O ΠΑΣ Γιάννινα πραγματοποιεί μετριότατο ξεκίνημα στη φετινή σεζόν, έχοντας συγκεντρώσει μόλις έξι βαθμούς σε επτά αγώνες.

Η ομάδα των Ιωαννίνων δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο, κάτι που αντικατοπτρίζεται και στα αποτέλεσματά της, γεγονός που έχει φέρει τον Γιάννη Πετράκη σε δύσκολη θέση.

O Έλληνας τεχνικός έχει παρουσιάσει εξαιρετική δουλειά στον ΠΑΣ τα τελευταία χρόνια, απολαμβάνοντας την ακλόνητη εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, οι σχέσεις του Γιάννη Πετράκη με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Χριστοβασίλη, έχουν διαταραχθεί από το φετινό καλοκαίρι για διάφορους λόγους. Το θέμα του Πέδρο Κόντε έπαιξε φυσικά το ρόλο του, αφού η παραμονή του παίκτη έγινε… σίριαλ και εν τέλει ο Πετράκης έχασε τον βασικό του επιθετικό την τελευταία μέρα των μεταγραφών. Ο αντικαταστάτης του Ισπανού επιθετικού βρέθηκε στο πρόσωπο του Στέφανου Αθανασιάδη από την αγορά των ελεύθερων παικτών.

Με εξαίρεση το ζήτημα του Κόντε, ο Γιάννη Πετράκης έχτισε φέτος την ομάδα με τους δικούς του όρους και έχοντας το ελεύθερο να επιλέξει τους παίκτες που ζήτησε χωρίς κανέναν πάνω από το κεφάλι του.

Η απόδοση του ΠΑΣ δεν δικαιώνει τις επιλογές του Έλληνα τεχνικού μέχρι στιγμής. Ως αποτέλεσμα, ο Πετράκης περνά μάλλον το δυσκολότερο διάστημα της παρουσίας του στα Ιωάννινα, με το μέλλον του να θεωρείται αβέβαιο εάν ο ΠΑΣ δεν βελτιωθεί άμεσα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags