Facebook Pixel Νέα ρουκέτα στον Ολυμπιακό - Δημοσίευμα-φωτιά για «αφαίρεση βαθμών» - «Ντου» από ΑΕΚ, τι κάνει ο ΠΑΟΚ
| 2018-10-22 11:54:00

Νέα ρουκέτα στον Πειραιά - Δημοσίευμα-φωτιά για «αφαίρεση βαθμών» - «Ντου» από ΑΕΚ

του Παναγιώτη Νικολάου
Νέα ρουκέτα στον Πειραιά - Δημοσίευμα-φωτιά για «αφαίρεση βαθμών» - «Ντου» από ΑΕΚ

Δεν τους έφτανε η ήττα με ΟΦΗ. Από τι άλλο κινδυνεύουν στο λιμάνι;

Στον Ολυμπιακό επικρατεί μεγάλος προβληματισμός για την ήττα από τον ΟΦΗ, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ, ωστόσο φαίνεται πως αυτό δεν είναι το μοναδικό που προκαλεί ανησυχία στους Πειραιώτες, καθώς στο Ηράκλειο, πριν από το ματς, έγιναν επεισόδια από οπαδούς της ομάδας, έξω από το γήπεδο.

Κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν επίθεση σε καφενείο που βρίσκονταν οπαδοί των Κρητικών, κάτι που προκάλεσε την άμεση επέμβαση των ΜΑΤ. Τα συγκεκριμένα επεισόδια καταγράφηκαν από κάμερες κινητών (δείτε ΕΔΩ) και έγιναν κοντά στο γήπεδο, ένα γεγονός που μπορεί να προκαλέσει σοβαρό πρόβλημα στους «ερυθρόλευκους».

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι πως στο σημερινό της πρωτοσέλιδο (δείτε το ΕΔΩ) η «Ώρα των Σπορ» σημειώνει το συμβάν και κάνει λόγο ακόμα και για ποινή αφαίρεσης βαθμών που «πρέπει να επιβληθεί στον Ολυμπιακό», υπενθυμίζοντας προφανώς το περιβόητο -3 της ΑΕΚ για όσα έγιναν στο ντέρμπι με τους Πειραιώτες.

Bέβαια, πολλά θα εξαρτηθούν και από την έκθεση της αστυνομίας του Ηρακλείου και τι θα αναφέρει, καθώς πάντα σε αυτές τις περιπτώσεις (συνέβη και στα γεγονότα του ΟΑΚΑ) τα πειθαρχικά όργανα λαμβάνουν υπόψιν τη θέση αστυνομίας για το πώς έγιναν τα επεισόδια και κυρίως για το πού, μιας και παίζει σημαντικό ρόλο αν θεωρηθεί ότι έγιναν συμπλοκές στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου.

Κι αν στην Ένωση ήδη πήραν θέση για τα συγκεκριμένα επεισόδια, μέσω του «κιτρινόμαυρου» πρωτοσέλιδου, μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάποια άλλη αντίδραση...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πήρε ανάποδες ο Μαρτίνς - Την πληρώνει top όνομα του Ολυμπιακού - Αυτός τον έχει τρελάνει τελείως

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags