Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έσκασαν» δύο σοβαρά θέματα στον ΠΑΟΚ εν όψει Βίντι
Ποδόσφαιρο
| 2018-10-22 14:54:00

«Έσκασαν» δύο σοβαρά θέματα στον ΠΑΟΚ εν όψει Βίντι

Sportdog Team
«Έσκασαν» δύο σοβαρά θέματα στον ΠΑΟΚ εν όψει Βίντι

Τι συνέβη στην σημερινή προπόνηση της ομάδας στη Νέα Μεσημβρία.

Με δύο σημαντικά προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ εν όψει του αγώνα με τη Βίντι για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο Αντελίνο Βιεϊρίνια ένιωσε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ και ο Λέο Μάτος είχε ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση και αμφότερες οι περιπτώσεις θα ξεκαθαρίσουν στο άμεσο μέλλον. 

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ: 

Η δουλειά έγινε, ο ΠΑΟΚ πέρασε από το Κλεάνθης Βικελίδης παρότι βρέθηκε νωρίς πίσω στο σκορ και τώρα στρέφει και πάλι την προσοχή του στην Ευρώπη, δεδομένου ότι την Πέμπτη (25.10) αντιμετωπίζει τη Βίντι στην Τούμπα.

Η αναμέτρηση με τον Άρη άφησε πίσω της ικανοποίηση για την εμφάνιση και τον χαρακτήρα που έδειξε η ομάδα, αλλά και δύο προβλήματα, τα οποία θ’ αξιολογηθούν τις επόμενες μέρες. Ο Αντρέ Βιεϊρίνια αισθάνθηκε ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους και την Τρίτη (23.10) θα υποβληθεί σε μαγνητική, ενώ ο Λέο Μάτος τελείωσε τον αγώνα με ενοχλήσεις στην πελματιαία απονεύρωση.

Οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο ματς της Κυριακής (21.10) ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας κι αποκατάστασης στο γυμναστήριο και οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει ασκήσεις φυσικής κατάστασης, κυκλοφορίας και κατοχής.

Την Τρίτη (23.10) ο ΠΑΟΚ θα γυμναστεί στις 18:00 στις εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags