Facebook Pixel Ολυμπιακός: Πρόβλημα με τις χαμένες ευκαιρίες - Έρχεται μεταγραφή στην επίθεση τον Ιανουάριο
| 2018-10-22 22:02:00

Αντρίκεια «παραδοχή» στο Ρέντη - «Αυτός» έρχεται για να φέρει τα πάντα τούμπα - Κίνηση ματ!

του Παναγιώτη Νικολάου
Αντρίκεια «παραδοχή» στο Ρέντη - «Αυτός» έρχεται για να φέρει τα πάντα τούμπα - Κίνηση ματ!

Αποφασισμένος για όλα ο Μαρινάκης, θα «ματώσει».

Ο Ολυμπιακός προβληματίζει με τα τελευταία αποτελέσματά του, αφού αγνοεί τη νίκη στα τρία τελευταία παιχνίδια του στη Superleague.

Ειδικά στη χθεσινή εκτός έδρας ήττα από τον ΟΦΗ, οι Ερυθρόλευκοι απογοήτευσαν με την απόδοσή τους στην επίθεση και δεν κατάφεραν να σκοράρουν κόντρα στη χειρότερη άμυνα της Superleague. Θα μπορούσαν, ωστόσο, να έχουν σώσει έστω τον βαθμό της ισοπαλίας εάν αξιοποιούσαν τις 2-3 μεγάλες ευκαιρίες που δημιούργησαν.

Αυτό έχει συμβεί στα τελευταία ματς, αφού οι Πειραιώτες ίσως να μετρούσαν και τρεις νίκες κόντρα σε ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και ΟΦΗ, εάν ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Το στοιχείο αυτό αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η μεγαλύτερη μεταγραφική αστοχία του καλοκαιριού στο Λιμάνι ήταν η μη απόκτηση ενός παίκτη, που έχει το “εύκολο” γκολ. Οι Μιγκέλ Άνχελ Γκερέρο και Αχμέντ Χασάν είναι καλοί επιθετικοί, όμως ποτέ στην καριέρα τους δεν υπήρξαν γκολτζήδες ολκής, κάτι που έχει φανεί στη σεζόν.

Μάλιστα, όπως “ψιθυρίζεται” στην πιάτσα, δεν είναι λίγοι αυτοί που θεωρούν ότι από τη στιγμή που δεν αποκτήθηκε γκολτζής, έπρεπε τουλάχιστον να μείνει στο ρόστερ ο Καρίμ Ανσαριφάρντ, ένας παίκτης με αποδεδειγμένη έφεση στο γκολ.

Λύνουν το πρόβλημα με μεταγραφή

Όπως αναφέρουν καλά ενημερωμένες πηγές, στον Ολυμπιακό έχουν διαγνώσει το πρόβλημα στο σκοράρισμα και θα επιχειρήσουν να το διορθώσουν με μεταγραφή τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες,  η προτεραιότητα των Πειραιωτών είναι η ενίσχυση στη μεσοεπιθετική γραμμή με παίκτη που μπορεί να βελτιώσει την αποτελεσματικότητα της ομάδας. Στο πλαίσιο αυτό, ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι διοικούντες δεν πρόκειται να... λυπηθούν τα έξοδα, καθώς το πρόβλημα είναι μείζονος σημασίας και πρέπει να επιλυθεί.

Δεν είναι, πάντως, απαραίτητο ότι η μεταγραφή θα γίνει στην κορυφή της επίθεσης, μιας και θεωρείται πιθανή η προοπτική της απόκτησης ενός εξτρέμ με καλύτερη επαφή με τα δίχτυα. Άλλωστε, ούτε από εκεί βρίσκει γκολ ο Ολυμπιακός, αφού ο Χριστοδουλόπουλος ξεκίνησε δυναμικά όμως έχει παρουσιάζει πτώση, ο Φετφατζίδης έχει πρωταγωνιστήσει σε σωρεία χαμένων ευκαιριών και ο Ποντένσε δεν υπήρξε ποτέ μεγάλος σκόρερ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags