Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίθανος Ατρόμητος - Έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή με νίκη-θρίλερ και λυτρωτή Κουλούρη! (ΒΙΝΤΕΟ)
| 2018-10-22 20:54:00

Απίθανος Ατρόμητος - Έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή με νίκη-θρίλερ και λυτρωτή Κουλούρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Sportdog Team
Απίθανος Ατρόμητος - Έπιασε τον ΠΑΟΚ στην κορυφή με νίκη-θρίλερ και λυτρωτή Κουλούρη! (ΒΙΝΤΕΟ)

Τρελή νίκη του Ατρομήτου επί του Αστέρα με 3-2!

Σε ένα από τα πιο συναρπαστικά της φετινής σεζόν, ο Ατρόμητος πήρε μια απίστευτη νίκη με 3-2 επί του Αστέρα Τρίπολης, χάρη στην οποία ανέβηκε ξανά στην κορυφή της βαθμολογίας, όντας ισόβαθμος με τον ΠΑΟΚ στους 19 βαθμούς!

Μεγάλος πρωταγωνιστής του αγώνα ήταν ο Ευθύμης Κουλούρης, που πέτυχε δύο γκολ και έδωσε τη νίκη στην ομάδα του κάνοντας το τελικό 3-2 στο 87'.

Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κουλούρη στο 42', με τον Αστέρα να ισοφαρίζει με τρομερό σουτ του Βαλιέντε εκτός περιοχής στο 57'.

Το αυτογκόλ του Μουνάφο έβαλε ξανά τους γηπεδούχους μπροστά στο σκορ στο 61', για να ισοφαρίσει άμεσα σε 2-2 ο Μανιάς στο 64'!

Ωστόσο, ο Αστέρας έπεσε ξανά θύμα της φετινής... κατάρας που τον κυνηγά. Οι Αρκάδες δέχθηκαν γκολ για πολλοστή φορά στα τελευταία λεπτά, αφού ο Κουλούρης έκανε το 3-2 στο 87' με κοντινή και χάρισε μια νίκη-θρίλερ στον Ατρόμητο!

Οι συνθέσεις:

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μέγιερι, Σάκιτς, Γιαννούλης, Χατζηισαΐας, Ρισβάνης, Μπουσουλάτζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81' Κωτσόπουλος), Μπρούνο (81' Ούμπιδες), Βασιλακάκης (64' Μούγιακιτς), Κουλούρης

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Άνχελ, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Βαλιέντε (68' Ιγκλέσιας), Μουνάφο, Τόνσο, Τσιλιανίδης (46' Φερνάντες), Μανιάς (87' Μπελόκ), Καλτσάς

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags